Кьелл Нордстром в Кишиневе

5 octombrie 2017
Joi, 17:00
Palatul Republicii, str. Maria Cibotari 16
11304200 lei
Adaugă în favorite

Кьелл Нордстром 

 

Ați citit „Funky business” - cartea care este în lista lecturilor obligatorii pentru toți studenții de la Oxford? Tocmai autorul acesteia va veni în curând în Moldova. Da, cel care a scris bestsellerul care a schimbat soarta milioanelor de oameni și companii, cel care intră în TOP50 a celor mai deștepți oameni ai veacului nostru, Kjell Nordstrom vine în Moldova cu master-classul "The networked society, urban express & the art of making money".
 
CINE este Kjell Nordstrom?
 
- Autorul cărților „Funky Business” și „Karaoke Capitalism
- Ratingul The Thinkers 50 îl plasează pe locul 1 în Europa
- Membrul Consiliilor Directorilor din cadrul companiilor Stokke, Spray Ventures și Razorfish
- Conferențiar universitar la Institutul Internațional de Business (IIB) afeliat Școlii de Economie din Stockholm
- Cercetător și consultant în domeniul strategiilor corporative
- Speaker profesionist în domeniul managementului strategic
 
DESPRE CE este master-classul?
 
De câte ori ați auzit despre oamenii care au avut câștiguri de milioane, dar au pierdut tot într-un singur moment? Zeci de produse care astăzi aduc venit, deja în 5 ani nu vor mai fi solicitate pe piață. E foarte posibil că anume acum e timpul să vă schimbați traseul.
 
Prezentarea lui Kjell este despre cum să pregătiți businessul Dvs., dar și propria persoană pentru viitorul care vine în 5-7 ani. Și încă despre cum se creează monopoluri. Pentru că atunci când vorbim despre capitalism, banii se fac doar prin monopolizare. „Unde nu există monopol, nu există bani.”
 
Cine ar trebui să vină la master-class?
 
- Dvs. personal: De câte ori ați auzit despre oamenii care au făcut foarte mulți bani, dar au pierdut tot? Zeci de produse care acum aduc venit, nu vor mai fi cumpărate în 5 ani. Posibil, chiar acum este momentul să vă modificați direcția.
 
- Angajații Dvs.: E timpul să îi mai „scuturați” pe angajații din categoria TOP și pe cei pe care vă bazați cel mai mult. Amintiți-le că succesele anterioare rămân în trecut. Când te simți în pericol, ești cel mai bine motivat.
 
- Copiii Dvs. - studenți și școlari: Cel mai util lucru pe care îl puteți da copiilor este instruirea. Iar cel mai util lucru pe care ei îl vor învăța de la Nordstrőm este că trebuie să înveți în fiecare zi. În caz contrar, cunoștințele de acum nu vor mai fi actuale nici măcar în momentul susținerii tezei de licență.
 
- Clienții și partenerii Dvs.: Ei vor uita cadourile pe care le-ați dăruit chiar a doua zi. În schimb, nimic nu poate fi mai de folos când este vorba de teambuilding, decât instruirea comună. Iar în timpul coffee-break-ului aveți posibilitatea să discutați întrebările delicate.
 
 
 
schema
 
Detaliile, prețurile și ofertele speciale le vedeți pe pagina: funk.md