La un ceai de TEI cu Ion Sapdaru - Afacerea EST

30 martie 2017
Joi, 18:30
Teatrul National Eugene Ionesco
70100 lei
Adaugă în favorite

ceai 

 

,,Afacerea Est’’ spune povestea unei prietenii dintre doi moldoveni, Marian (Constantin Pușcașu), un intelectual de provincie, și Petro (Ion Sapdaru), un oportunist plin de idei. Cei doi se avântă într-o călătorie nebunească în căutarea banilor necesari pentru a-și îndeplini visurile: Marian vrea să se căsătorească cu Veronica (Anne Marie Chertic), în timp ce Petro își dorește o macara pe care s-o închirieze. Ei decid să devină parteneri de afaceri și încep să lucreze la un plan: să vândă un vagon de potcoave. Planurile li se dau peste cap, dar cu toate acestea Marian și Petro nu își pierd optimismul și încearcă alte metode de a se căpătui.
 
Premii:
 
1. Cel Mai Bun Scenariu la Tallinn Black NIghts International Film Festival 
2. Ion Sapdaru şi Constantin Puşcaşu împart distincţia pentru Cel Mai Bun Actor la Tallinn Black NIghts International Film Festival 
 
• În cadrul seratei La un ceai de TEI, după vizionarea filmului toți doritorii vor avea ocazia să participe la o discuție cu actorul, regizorul și scenaristul de film, Maestrul Ion Sapdaru și să servească ceai de TEI gratis.