Labirint mai 2021

Labirint mai 2021

27 mai 2021
Joi 19:00
Teatrul Geneza Art
200 lei
Adaugă în favorite

”Labirint” - o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. 

 În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei snecarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire. 

 SPECTACOL ÎN 2 DISTRIBUȚII:  

TY – Iurie Gologan / Cristian Perepeliuc

Seth – Nicu Țurcanu / Mihai Bordian

Jen – Ana-Sia Carauș / Victoria Țurcanu

Maureen –  Dana Ciobanu

Becca – Mariana Bratu

Franny – Ina Colbasiuc

 Argument regizoral:

”Labirint” se ocupă cu atât de răspânditul derapaj moral sintetizat prin expresia  ”... Atunci când mănânci fructul INTERZIS...”

 PUBLICUL VA AVEA PARTE DE UN SPECTACOL REALIZAT ÎNTR-O MANIERĂ PROASPĂTĂ ȘI SPECTACULOASĂ!

 *** Este permisa intrarea la eveniment doar cu biletul in forma printata !!! ***