Lectie deschisa pentru parinti constienti cu Mirela Retegan

18 octombrie 2016
Marți, 18:00
200 lei
Adaugă în favorite

Lectie deschisa pentru parinti constienti cu Mirela Retegan

 

                                                 Lecție deschisă pentru părinți

 

   Peste 10.000 de părinți români se vor întâlni în toamna asta cu Mirela Retegan, Antrenorul Părinților din România, femeia care a creat fenomenul Zurli din dragoste pentru copilul ei.

 

Mirela a pregătit un program prin care îi învață pe părinți jocuri care să-i salveze din cele mai dificile sau plictisitoare situații.

 

   Ea crede cu tărie că părinții sunt singurii care pot înlocui tabletele şi telefoanele din viețile copiilor lor: "Putem să-i punem tableta în braţe şi să-l lăsăm în plata Domnului sau putem să ne jucăm ceva cu el. Putem iniția un joc la masă la restaurant sau în stația de tramvai ori putem să-i dăm telefonul şi noi să stăm în liniște cu gândurile noastre. Părinții au în mâna şi în voința lor rezolvarea acestei situații", spune Mirela care a inventat peste 200 de jocuri pe care părinții le pot juca împreună cu copiii lor.

 

Lectie deschisa pentru parinti constienti cu Mirela Retegan

 

   Mirela Retegan aduce un suflu de autenticitate. Tot ceea ce ea îi învață astăzi pe părinţi este verificat, experimentat deja în relația cu Maya - fetiţa ei, astăzi adolescent.

 

Mirela şi-a crescut fata spunându-i mereu povestea potrivită sufletului ei. Mirela le spune mereu părinților: Joaca este limbajul iubirii dintre părinți și copii.

   “Dacă nu m-aş fi apropiat de ea prin joacă în anii foarte mici cred că mi-ar fi fost îngrozitor de greu la adolescenţă. Cât a fost mică mi-am făcut practica şi când au apărut hormonii în viaţa noastră tot prin joacă am știut să-i dresez”, spune Mirela care recunoaște cu sinceritate că nimeni şi nimic nu pregătește un om pentru cea mai grea meserie din lume - aceea de părinte.

 

 

   Antrenorul Părinților le învață pe mame cum să coboare de pe tocuri şi să intre în tenișii copilului. Face demonstrații pe viu cum pot taţii de la înălțimea lor să se întindă la nivelul ierbii şi să vadă lumea copiilor lor. Un tătic ce se joacă e mai interesant decât orice tabletă, iar o mamă care știe să spună o poveste potrivită copilului este mult mai urmărită decât orice desen animat.

 

18 octombrie, ora 18.00, Hotel Codru

 

Preț bilete: 200 lei