Mad Marketers Conference

3 martie 2018
Sâmbătă, 09:00
Tekwill
4802380 lei
Adaugă în favorite

 

În martie, la Chișinău va avea loc cea mai utilă conferință dedicată promovării pe social media și Youtube - Mad Marketers Conference. Cum să faci promovare într-un mediu, în care totul se schimbă zilnic? Pentru a avea succes în afacere, trebuie să fii cu un pas înainte, ceea ce înseamnă să înveţi, să înțelegi piaţa și să înţelegi în ce direcţie se îndreaptă aceasta.
La conferință vor participa speakeri din 5 țări: Rusia, Belarus, Ucraina, Letonia și, bineînțeles, Moldova. Ei ne vor spune cum creăm content bun, cum să facem promovare corectă pe Facebook, Instagram și cum putem folosi Youtube.

Speakeri:
Alexey Tkachuk - autorul celui mai popular blog în limba rusă despre instagram Dnative.ru. Un teoretician iscusit, și cel mai important un practician de succes.
Tema: “Ce să faci în Instagram, pentru a vinde bine? Ghid pas cu pas”.

Ksenia Lukicheva - fostul redactor șef AdMe.ru, fostul director de creație al cinematografului online ivi.ru. În prezent, Ksenia este directorul de creație al rețelei de portaluri rusești Hearst Shkulev Digital.
Tema: “Omul este o ființă egoistă. Însă asta e un lucru bun.” sau “Cinci motive de ce contentul vostru este interesant și trei motive, de ce el va fi citit în rețelele sociale.”

Stas Davydov (prezentator) și Sergey Fedorenko (PR, scenariu) - cei care fac “This is Хорошо”, unul dintre primele show de mare succes în Youtube rusesc.
Tema: „Cum trebuie să fie un Vlog pe care îl urmăresc de ani de zile?“

Anton Pahotin - fondatorul agenției digitale GoSocial, Moldova Tipică și a comunității de marketing Mad Marketers.
Tema: "Facebook 2018. Ce trebuie să solicitați de la marketing în acest an?"

Aleksandr Kansler - expert promovare în rețelele sociale, fondator al agenției “Diez.agency”. A implementat peste 100 de proiecte de succes în întreaga lume.
Tema: "Instagram.Marketing confortabil".

Vadim Cușnir - expert grupuri Facebook. Este creatorul celei mai mari comunități Social Media din Moldova. Organizatorul unui număr mare de offline-uri de marketing.
Tema: "Începeți să lucrați cu grupurile pe Facebook, înainte de a fi prea târziu".

ZONA BALCONY
- Rindul 13-17
- Materiale de lucru 
- Ecuson cu Nume 
- Pranzul
- Acces la chat de lucru 
ZONA RED ( CENTRU )
- Rindul 4-13 
- Materiale de lucru 
- Ecuson cu Nume 
- Pranzul 
- Acces la chat de lucru 
- Video-materiale
- After Party 
 ZONA GREEN 
- Primul rand, loc pe nume 
- Materiale de lucru
- Ecuson cu nume 
- Pranzul 
-Acces la chat de lucru 
-After Party
- Cina VIP 
- Certificat 


Data conferinței: 3.03.18
Locația: Chișinău, Tekwill, Strada Studenților 9/11