MAREA DEGUSTARE DE VIORICA. VIN ȘI MUZICĂ LIVE.

MAREA DEGUSTARE DE VIORICA. VIN ȘI MUZICĂ LIVE.

1 iulie
Vineri 19:00
300 lei
Adaugă în favorite

MAREA DEGUSTARE DE VIORICA. VIN ȘI MUZICĂ LIVE.

Hai cu noi la Marea Degustare de VIORICA!!! Vin, Muzică LIVE, Gustări asociate vinului,  toate într-o atmosferă superbă pe TERASA SUMMIT EVENTS!!!

Pe 1 iulie te invităm să alegem împreună cel mai bun vin Viorica din R.Moldova.

Ce vom face la eveniment? – Pe parcursul serii toți participanții vor avea posibilitatea să participe la o degustare în orb cu peste 10 vinuri Viorica din R.Moldova. Degustarea în orb presupune că participantul nu știe cine produce vinul, cât costă, nu vede nici sticla, nici eticheta, astfel nimic din cele menționate nu-i poate influența nota acordată. Participantul se conduce doar după propriile gusturi.

Cine poate veni? - Toți cei care au cea mai mică tangeță cu vinul, iar pentru că suntem în Moldova, adică toată lumea. Nu trebuie să fii un degustator profesionist, tot de ce este nevoie să știi la degustare,te învățăm noi. Pentru noi cât și pentru vinificator contează părerea publicului larg. Vrem să răspundem la întrebarea: „Ce vin place consumatorului din R.Moldova?”

Ce vinuri participă la degustare? – În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să degustați peste 10 vinuri Viorica. Vinuri de la cramele mici și mari, nume noi sau deja cu renume pe piața autohtonă.

BONUS: La începutul evenimentului te vom aștepta cu un pahar de spumant pentru a te răcori după o zi de muncă. Pe parcursul serii vom avea parte de gustări asociate vinului oferite de Summit Events și cea mai bună pizza oferită de partenerul nostru, VINO PIZZA & WINE. Pe parcursul degustării, ne vom delecta cu vocea suavă a Anastasiei Jantîc.

Degustarea, aprecierea și premierea vinurilor va avea loc live prin intermediul telefoanelor mobile.

Vinurile ce vor aduna cele mai multe puncte, vor primi diplome și tofeul VINADOR. Iar participanții, premii de la crame și organizatori.

PREȚUL BILETULUI - 300 DE LEI

Evenimentul are loc Vineri, 1 Iulie, ora 19:00 la TERASA Summit Events

Program:

19.00 - 19:30 Recepție, welcome drink

19:30 - 19:45 Moment informativ MC/Somelier, prezentare soi și criteriile de apreciere

19:45 – 21.15 Degustare și aprecierea vinului & networking

20:15 - 21:25 Descoperirea mostrelor participante la concurs

21:25 - 21:35 Licitație vinuri, tombola cu premii

21:35 - 21:50 Anunțarea și premierea vinurilor câștigătoare.

Marea degustare de Viorica  are loc în cadrul Campionatului de vinuri din R.Moldova. Campionatul are ca structură mai multe evenimente pe care le vom organiza lunar. La fiecare eveniment vom degusta în orb și vom aprecia vinuri monosoi sau realizate după un anumit procedeu de vinificație, rose-uri, cupaje, spumante.

Evenimentele au drept scop popularizarea vinurilor autohtone, promovarea unui consum moderat și corect al vinurilor în rândul populației.

Vă așteptăm pe 1 Iulie să identificăm împreună cele mai bune vinuri Viorica din R.Moldova. Orice iubitor de vin este binevenit!

NOROC!