MEVV ACOUSTIC UPDATE #4

4 aprilie 2018
Miercuri, 19:00
Teatrul Alexei Mateevici
222 lei
Adaugă în favorite

 

TELI prezintă un spectacol inedit - MEVV ACOUSTIC „UPDATE”.

Din cauza căror motive reluăm al 4-lea spectacolul ”Update”:

Motivul 1: Lansarea noului single - Mevv feat. Gândul Mâței !!! Ai șansa să fii primul care se va delecta cu noua piesă marca Mevv și pentru că, este ultimul spectacol ”Update” din proiectul Mevv Acoustic.

Motivul 2: Pentru că, nici un spectacol din campania Mevv Acoustic nu se repetă și pentru că, de fiecare dată încercăm să revenim cu ceva nou. Spectacolul se crează împreună cu spectatorul, de aceea de fiecare dată e diferit. Experimentul artistic joacă un rol primordial în crearea spectacolului ”Update”... Următoarea actualizare a spectacolului va avea loc pe 4 Aprilie, în incinta teatrului ”Alexe Mateevici”, la orele 19 00.

Deci, am hotărât să revenim încă odată cu o nouă-veche producție teatral-muzicală pentru toți fanii Mevv. Pictiseala este absența de muzică, așa ne zice Emil Cioran. Noi îți aducem 7 elemente ca să nu stai acasă și să te pictisești.

1. Lansarea unei noi piese Mevv feat. Gândul Mâței !!!

2. Este utimul spectacol ”Update” din proiectul Mevv Acoustic.

3. The best of best songs Mevv Acoustic” actualizate într-un nou spectacol.

4. Actualizarea proiectului (muzică, show, teatru), pentru anul 2018, într-un format restrâns. Ai o șansă unică de a participa direct la un ”Update” a proiectului Mevv Acoustic și vei fi primul care va povesti despre el.

5. Actualizarea experimentului Teatral-Muzical și forma de comunicare cu publicul.

6. Repetarea spectacolului Mevv Acoustic Aniversare #2 Ani, perfecționat și adus publicului într-un nou show.

7. ”Muzica ne trezește regretul de a nu fi ceea ce ar trebui să fim, iar magia ei ne încântă pentru o clipă , transpunându-ne în lumea noastră ideală, în care ar trebui să trăim...” cu acest citat al ui Emil Cioran , încheem șirul de motive , pentru a nu sta acasă și a nu vă plictisi.

Ce alegi ... Pictiseala sau Muzica, Emoția, Energia, Teatrul, Show-ul, toate adunate in Mevv Acoustic ”UPDATE” ????

Atenție !!!

Pe 4 Aprilie, la ora 19:00, în incinta Teatrului A. Mateevici, str. Șciusev 93, începe spectacolul împreună cu:

Voce - Mevv Fulga

Voce - Nicu Țărnă (Gândul Mâței)

Chitară - Dan Bruma

Trompetă - Petru Hăruță

Pentru că, atmosfera următorului spectacol este mai intimă, am scos în vânzare doar 50 BILETE. Grăbește-te, numărul de bilete este limitat... Ai șansa să rămâi acasă!

PREȚ: 222 lei (Oficial)