Mihail - Dorul ma ia

4 aprilie
Joi, 19:00
Palatul Național "Nicolae Sulac"
200450 lei
Adaugă în favorite
Pe 4 aprilie, vino la Palatul Național "Nicolae Sulac" să savurăm împreună o seară de muzică alături de invitații noștri speciali: MIHAIL, Adrian Ursu, Catharsis, Sunstroke Project.
 
Muzica e o stare, ea se simte, se trăiește. Muzica poate schimba lumea, asta ne vor transmite interpreții în piesele sale.
 
Concertul este organizat în susținerea unei fetițe de cinci anișori cu post-cancer la ochi.Micuța a rămas fără un ochișor, iar acum necesită tratament și investigații de 2 ori în an pe parcursul a 10 ani în Turcia, și a celor 1700 copii din familii social vulnerabile (cu grad de dizabilitate, fără părinți sau abandonați).
 
MIHAIL este unul dintre cei mai sensibili și apreciați artiști ai ultimilor ani, fiind una dintre cele mai fresh și versatile apariții de pe scena muzicii actuale, care a fermecat instant publicul prin refrene pătimașe și un timbru vocal inconfundabil. Hit-ul “Mă ucide ea” - l-a adus în prim plan în fața publicului din România, iar piesa “Who You Are”, a fost remarcată și în Europa, piesa cucerind topurile din Italia, unde a fost premiată cu discul de aur, aducându-i totodată și trofeul “Top Of The Top” din cadrul festivalului Sopot - Polonia.
 
Împreună putem să aducem o rază de speranță în viața acestor copii,
TU poți să schimbi lumea tristă din ochii lor!