Movie Hall, drive-in cinema / Surf’s Up / The Pursuit Of Happyness

12 September 2020
17:00, 19:00
100150 lei
Adaugă în favorite

Invităm toți iubitorii de aventură și emoții pozitive, sâmbătă, la Movie Hall, la 2 proiecții care merită văzute. Vino să să vezi "Surf’s Up" și  "The Pursuit Of Happyness".

"Surf’s Up" este explorează culisele unei competiții de surf între pinguini. Bazat pe surprinzatoarea revelație ca pinguinii sunt de fapt cei care au inventat acest sport, "Surf's Up" spune povestea unei echipe de specialiști în documentare care filmează în culisele celei mai tensionate, sfâșietoare și periculoase competiții de surf cunoscute vreodată, Penguin World Surfing Championship. Personajul principal este Cody Maverick, un surfer amator care participă pentru prima oară la competiție. De mic fiind pasionat de surf, Cody nu-și ratează șansa vieții: aceea de a deveni campion și de a se face cunoscut drept cel mai mare surfer.

"The Pursuit Of Happyness" este un film realizat după un caz real. Rolul principal, Chris Gardner, începând ca agent de vânzări la domiciliu, trece prin toate greutățile materiale și încercările sufletești, pentru a ajunge în cele din urma agent de bursa (broker). Toata acțiunea se petrece în jurul celor două personaje (tata și fiul), unite într-o dragoste mișcătoare.


Limba difuzării: Rusă

Ora: 17:00/19:00

Locația: str. Mihai Viteazul 15A, Digital Park

Preț: 100 lei/1 film sau 150 lei/2 filme

Numar de contact: 069552225