MY DARLING MISSIS KRONKY Ianuarie 2022

MY DARLING MISSIS KRONKY Ianuarie 2022

20 ianuarie
Joi 19:00
Teatrul Fără Nume
150–200 lei
Adaugă în favorite
Personajele acestei comedii sunt locuitori săraci a unui megapolis. 
Trei aventurieri au decis să se îmbogățească omorând o bătrînică inofensivă, cu gîndul că vor primi banii de la asigurarea ei. 
Dar cum o vor face? 
 
Cu mult haz și inteligență, John Patrick, ne apropie, poate de cea mai mare enigmă umană -  bunătatea...
Așa suntem noi, oamenii, suntem mereu în așteptarea miracolului și atunci piesa ''Cum să omorâm bătrîna'', o comedie burlescă  și totodată dramatică, ne oferă acest miracol - miracolul credinței în oameni.
 
 
Distribuția:
 
 Pamela Kronky – Lilia Bejan
 Solomon Bozo – Ion Munteanu
 Brad Winner – Alexandru Rusu 
 Gloria Gulock  - Victoria Țurcanu
 George Yanky – Nicu Țărnă
 Medicul – Vitalie Jacotă
 
 
Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
 
– Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!