Neon Time

Neon Time

1 iunie
13:00, 15:00
Neon Time
255 lei
Adaugă în favorite

De Ziua Copilului, Neon Time a pregătit o petrecere perfectă! Participanţii se vor întruchipa în personajele preferate prin facepaint și bodyart cu ajutorul PICTORULUI sau de sine stătător. 

 

Neon Time organizează petreceri creative cu vopsele strălucitoare!!

Trecând challenge-ul moderatorului petrecerii, copii vor păși în lumea paralelă plină de culori fluo. Efectele de lumini, fum, bulele de săpun, muzica și provocările grozave vor inspira copiii să se distreze într-o atmosferă excentrică.!!!

Fiecare copil își va accentua personalitatea întruchipându-se în personajul favorit prin #bodyart și #facepaint cu ajutorul PICTORULUI. Cei mai creativi vor avea la dispoziție vopsele fluorescente și ustensile pentru #selfpainting.

Jocurile de creație ca: jenga, construcții din domino, pixel board, planșe de colorat cu carioci specializate, și recuzita fluorescentă ca baloane, ochelari, pălării vor colora petrecerea.

Challenge-ul începe de la DRESSCODE! Îndemnăm participanții să fie îmbrăcați în tricouri albe pe care copiii vor desena cu vopsele neon. (In caz daca nu aveti tricou, il puteti gasi la noi.)

Recomandăm să luați încălțăminte  ușoară și comodă!

 

ATENȚIE!!!

ora 13.00 - 14.30 copiii preșcolari

ora 15.00 - 16.30 copiii școlari

 

La petrecere pot participa copiii care deja merg la grădiniță și până la vârsta de 16 ani! 

 

Evenimentul durează 1h 30 min. 

 

Str. Alecu Russo 20

 

Pentru detalii și organizarea evenimentelor private ne contactați:

Tel: 067430043

@neontimeproject

YouTube

https://www.instagram.com/neontimeproject/