Networking la un pahar de vin - editia nr. XIV

15 martie 2019
Vineri, 18:30
BandabaR & Lobby Bar
100 lei
Adaugă în favorite

Stimați administratori de afaceri, manageri, antreprenori și specialiști în diverse domenii,

Chişinău Afterworks vă invită la un nou eveniment care-şi propune să adune multă lume bună, într-o ambianţă de seară relaxantă şi productivă.

*Chișinău Afterworks este un eveniment de socializare într-o atmosferă degajată. Obiectivul nostru este de a oferi participanților posibilitatea de a face cunoștință, a socializa, interacționa și de a construi viitoare parteneriate.

Am pregatit surprize deosebite pentru fiecare participant, invitați speciali și multe alte momente interesante! 

 De această dată va fi o ediție specială ce va include un networking interactiv în care fiecare persoană va putea interacționa cu cei prezenți.

La eveniment va avea loc și tradiționala tombolă cu premii oferită de partenerii noștri: JCI Chisinau, Lobby Bar, iTicket, Doubles.studio, Chambre de Commerce et d'Industrie France Moldavie, Viggo Moldova, Wellness&Spa Termal, MakeIT - Digital Agency, Privilege Tuxedo, KMB Moldova, Boho - flowers & gifts, Antos cosmetică naturală, Noble Manhattan Coaching - Moldova

Dress code: Smart casual
Taxa de intrare: 100 lei
*Taxa include un pahar de vin + o cafea, un ceai, sau un soft drink + participarea la tombola cu premii - oferite de partenerii noștri evenimentului!

Formularul de înregistrare: https://goo.gl/hsW17J
Cărţile de vizită sunt obligatorii!
Vă așteptăm cu drag!

Cu respect,
Echipa Chișinău Afterworks