NON Training despre vanzari

7 decembrie 2017
Joi, 16:00
str. Eminescu 42/1
510 lei
Adaugă în favorite

Cine sunteți? Un vânzător care influențează vânzările? Sau un casier care numără banii? Acest master-class este pentru primii și costă doar 510 mdl. 

7 decembrie
16.00 - 19.00


Este un mit că toată lumea știe să vândă. Orice vânzător care a primit bani de la clientul său, socoate că a vândut. În realitate clientul doar a cumpărat ceea de ce a avut nevoie. Și s-a adresat către cel care i-a oferit produsul. 

Sarcina vânzătorului nu constă doar în a scana la casă produsul, mai e nevoie și ca acel client care a instrat doar să întrebe prețul să se transforme într-un client fidel și mulțumit. 

Noi vom explica diferența dintre casier și vânzător. Și vom spune ce trebuie să facă un vânzător ca să influențeze vânzările. 

Ce va fi în program?

 Prin ce diferențiază o vânzare de o simplă achitare a produsului de către client? 
În ce constă profesionalismul unui vânzător? 
Cum dezvoltați încrederea în forțele proprii și influențați clienții?

Pentru cine este master-classul?

Vânzători. Toți cei care lucrează în vânzări și se vede în acest domeniu și mai departe. Pentru cei care vor să facă bani, influențând și convingând clienții. 

Proprietari și conducători. Cei care au vânzători în calitate de subalterni. Cei care au drept scop să-i inspire pe cei din echipa sa ca aceștia să facă rezultate și mai bune. 

Autorul master-classului: 

Nisenboim Olga, PhD. Cel mai solicitat business-trainer din Moldova. Coordonatorul programelor School of Business Communications. Proprietarul agenției de recruting SBC-HR. Facilitator certificat în tehnologia Pinpoint Facilitation™ (UK).