NRG Stories with Jody Wisternoff at BandabaR

6 aprilie 2019
Sâmbătă, 22:00
BandabaR
200 lei
Adaugă în favorite

NRG Stories with Jody Wisternoff at BandabaR

Sâmbătă, pe 6 aprilie, vom deschide o nouă serie de experiențe imersive audiovizuale, numite NRG Stories.

Fiecare eveniment – e o istorie inedită de autor, povestită prin ritmuri, melodii și imagini. Primă istorie ne va fi prezentată de unul din cei mai îndrăgiți maieștri a  sunetului deep britanic – Jody Wisternoff.

 

Soundcloud: http://bit.ly/2UjHcwG

Spotify: https://spoti.fi/2EuXs7l

 

Cariera sa are deja peste 25 de ani, în care Jody a reușit să atingă succes comercial, iar criticii și fanii din toată lumea îl adoră ca și pe un producător talentat, remixer și DJ.

Totul a început în anii ’80 când duetul legendar din Bristol numit Smith & Mighty și-au deschis studioul pentru doi copii, cunoscuți mai târziu ca și Tru Funk Posse (Jody Wisternoff și fratele său). Primele sale lucrări băieții le-au înregistrat cu ajutorul unui computer vechi, o tastatură midi și un casetofon.

La începutul anilor 90, Jody și-a început cariera de DJ la evenimente gratuite precum Universe și World Dance. Tot atunci a început să colaboreze cu DJ Die. Tot cu el a înregistrat un release care îmbina Hardcore și Jungle melodic numit “4 A.M.” – anume această piesă a fost remarcată de Nick Warren. Așa a apărut legendarul proiect “Way Out West”, care a luat prin asalt de nenumărate ori dance chart-ul britanic, atingând prima poziție cu piesa “Mindcircus”

Astăzi, Jody își dezvoltă cariera solo fiind sufletul multor proiecte, inclusiv și a legendarului label britanic Anjunadeep. În cadrul acestuia, are nu doar release-uri, dar și înregistrează multașteptată compilație de titlu înpreună cu James Grant. Ultima ediție, “Anjunadeep 10” a fost lansată la începutul acestui an, devenind instant un hit.

Jody ne va aduce la BandabaR un program complet de 3 ore, iar experiența vizuală e asigurată de vj-ii echipei NRG – seara promite a fi una efervescentă și plină de emoții pozitive alături de oameni pozitivi.

 

MAIN LINEUP: TBA

 

EARLY BIRD [25 bilete] - 150 MDL

Preț Bilet - 200 MDL

 

Biletele pot fi procurate on-line pe siteul iTicket https://iticket.md/event/nrg-stories-with-jody-wisternoff-live-at-bandabar sau în punctele de vânzare fizice iTicket.

- str. 5a Puskin (iTicket oficiul);

- bd. Ștefan cel Mare 152, Teatrul Național de Operă și Balet;

- str. 22 Pușkin (Librarius);

- bd. Moscova 1/1 (Librarius);

____________________________

 

Lobby Bar-ul se va transforma in al doilea ring de dans organizat de label-ul Noise Deallers

LOBBY BAR LINEUP: TBA

 

Doors Open: 22.00

 

Grăbiți-vă, numărul de bilete este strict limitat.