Олег Каданов (UA)- acoustic/experimental/loopSt

16 martie 2019
Sâmbătă, 19:19
str. Sciusev 103, Muzeul Zemstvei
80 lei
Adaugă în favorite

Олег Каданов (Oleg Kadanov) - liderul grupelor "Оrkestr Che", "Мантры Керуака" din Harkov, membrul trupei "Линия Маннергейма".
Pe parcursul anilor se împarte cu mesajele sale prin intermediul albumelor, care îmbină diverse viziuni și stări, realitatea și metafizica. Producând noosfera, el crește cu fiecare album, se adâncește în alchimia cuvântului și al sunetului, pentru a diviza în molecule semnificațiile mistificării și nuanțele notelor.

La concertele Live - gama sunetelor este foarte variată - de la primele încercări acustice până la experimentele târzii, create cu ajutorul unui looper, sampler și diverselor efecte de chitară.
Ritmuri abrupte, sunete zgomotoase, texte suprarealiste - 3 motive, care te vor duce neapărat spre cealaltă parte a lunii.

Pe lângă toate acestea, Oleg este autorul cărții de poezii "Не я, а той" (2018), fiind recunoscută de Consiliul de radiodifuziune a Ucrainei, cea mai bună operă poetică a anului. Kadanov este și autorul muzicii cu mai multe spectacole, inclusiv "son o lepshem krae" (Poznan, theatre of animation), înscenat după textele lui Sergey Jadan.
În 2018 a jucat un rol în filmul "Дикое Поле", în care s-au introdus și câteva piese din noul său proiect muzical "Мантры Керуака" și din repertoriul "Оrkestr Che".

Sâmbătă, 16 martie.
Începând cu 19:19.
Art Labyrinth, str. Sciusev 103, Muzeul Zemstvei.

Contribuție - 80 lei.