Online HR Challenge: STRATEGIC HR MANAGEMENT

20 November 2019
Wednesday, 18:00
ONLINE
390 lei
Adaugă în favorite

Din 20 Noiembrie pînă pe 9 Decembrie 2019, primești soluțiile, pașii și instrumentele necesare în elaborarea și implementarea proiectelor de eficientizare a managementului resurselor umane din punct de vedere strategic.

FORMULAR ÎNREGISTRARE:
https://forms.gle/JUWez7ZjzZrzu14e9

FORMATUL PROGRAMULUI DE INSTRUIRE
- HR Challenge prezintă un Program online de instruire cu accent pe dezvoltarea competențelor profesionale în domeniul managementului resurselor umane.
- În cadrul acestui Online HR Challenge vei parcurge toate etapele de planificare strategică și vei putea implementa o diversitate de metode și instrumente pentru un management eficient al resurselor umane pe 7 arii de competență:
* Recrutarea Candidaților;
* Selecția Persoanelor potrivite;
* Integrarea noilor Colaboratori;
* Dezvoltarea Personalului;
* Managementul Culturii Organizaționale;
* Sistemul de Recompense și Beneficii (motivația financiară și non-financiară);
* Managementul Performanței.
-  Ai posibilitatea să înveți și să aplici în practică imediat, avînd acces non-stop la resursele informaționale din domeniu.
- Pe tot parcursul Programului de dezvoltare, ai HR Mentor personal care te ajută să identifici necesitățile actuale ale organizației și să elaborezi proiectele relevante contextului și domeniului de activitate.
- În perioada 20 Noiembrie - 9 Decembrie 2019 vei avea acces în Clasa de Curs Online prin intermediul Google Classroom.
- Nu este un timp specific la care trebuie să fii online. Ai posibilitatea să-ți programezi orele de instruire în dependență de activitățile zilnice. Este important să planifici cel puțin 1 oră în zi pentru a parcurge lecțiile.
- Principalul instrument de comunicare este Email-ul.
- Dacă dorești să primești Diploma ce certifică deținerea Competențelor profesionale, atunci vei realiza teme pentru acasă la fiecare subiect și vei îndeplini o fișă de evaluare finală.
-----------------------------------------------------------------------------------------
HR Trainer & Mentor: Olesea Vascan
Fondator și CEO al companiei VASEROLE srl [Strategic HR Management Solutions]. Dezvoltă cu succes proiectele HR Legal Support in Moldova, Recruiter's CLUB, CareerHub Moldova. Expert în domeniul Managementului Resurselor Umane cu experiență de peste 7 ani. Manager Resurse Umane certificat ANC (România). Business Trainer Certificat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Pe parcursul ultimilor 4 ani a mentorat, oferit suport consultativ și a interacționat cu peste 1500 HR Manageri, Specialiști și Directori, dezvoltînd o bază puternică de practici și soluții pentru diverse provocări în Managementul Resurselor Umane.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Acum este momentul potrivit să stabilim un parcurs strategic al managementului resurselor umane pentru dezvoltarea capacităților organizaționale.
ÎNREGISTREAZĂ-TE: https://forms.gle/JUWez7ZjzZrzu14e9

Investiția în dezvoltare: 390 Lei