Первые шаги в менеджменте

30 mai 2018
Miercuri, 18:30
Dreamups
100 lei
Adaugă în favorite

Managementul în ultimele decenii s-a transformat într-un set complex de cunoștințe și abilități, grafice și formule, produse software și inovații. Deja în stadiul de inițiere a ideilor / produselor / proiectelor noi este important să fim înarmați cu cel puțin un minim nivel de cunoștințe în domeniul gestionării sistemelor de management. Acest lucru va contribui, cel puțin, la prevenirea greșelilor costisitoare la începutul proiectului și va spori semnificativ șansele de a vă atinge obiectivele stabilite. Haideți împreună să învățăm mai multe despre managementul proceselor, managementelor inovațiilor, managementul produselor și prouectelor. Deci, să începem.

Pe data de 30 mai, vă inivtăm să participați la un seminar practic cu privire la instrumentele de management moderne unde veți avea oportunitatea de a vă evalua cu adevărat cunoștințele în domeniul inițierii și dezvoltării startupurilor sau gestionării proiectelor/produselor existente.

 

Când? 30 mai 2018, de la ora 18:30

Unde? Str. Uzinelor 1, Dreamups

Cine este speakerul?

Ilia Kleiman, expert certificat al Uniunii federale a experților germani în managementul calității și organizarea producției

Pentru cine este seminarul?

Fondatorii startupurilor;

Reprezentanți ai conducerii întreprinderilor mici și mijlocii;

Responsabilii pentru dezvoltarea afacerilor și a proiectelor.

 

Costul participării: 100 MDL