Pop Simfonic(2014)

22 decembrie 2014
Luni, 20:00
100 lei
Adaugă în favorite

Pop Simfonic

Chișinău Youth Orchestra lansează seria concertelor de iarnă 2014 cu un eveniment exclusiv. Melodii pop din diverse perioade vor fi intrerpretate într-o manieră simfonică alături de Cătălin Josan, RUPT, Alex Calancea, Cristina Pintilie și Marinela Parlicov.

Concertul Pop Simfonic va avea loc pe 22 decembrie, ora 20:00 și va fi găzduit de Leogrand Convention Center.

După un concert cu un succes pronunțat realizat în 2013 alături de compania Moldcell: Rock Simfonic, Chișinău Youth Orchestra a decis să diversifice șirul de evenimente cu un concert exclusiv, realizat pentru prima dată în Chișinău unde vor fi interpretate melodii renumite pop semnate începând cu anii ’60 până în prezent într-o manieră simfonică. Scopul concertului este de a oferi capitalei un eveniment deosebit care să revitalizeze viața culturală și să lărgească agenda evenimentelor culturale de iarnă realizate în Chișinău. Ne dorim foarte mult ca publicul să iasă fericit de la eveniment și să (re)descopere sunetul de orchestră simfonică.

 

Repertoriul va include lucrări muzicale semante de artiști/grupe precum ABBA, Robbie Williams, Sting, Justin Timberlake, Adele, John Lennon, Jamiroquai, Christina Aguilera, Formația Noroc și alții.
 

Info bilete iticket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.