Povestea lui Moș Crăciun - Spectacol caritabil | 09 Ianuarie | 11-00

Povestea lui Moș Crăciun - Spectacol caritabil | 09 Ianuarie | 11-00

9 ianuarie
11:00, 12:00
Cinematograful "Odeon"
120–180 lei
Adaugă în favorite
Cumpără Bilete și vină împreună cu copilașii Duminică, 09 Ianuarie 2022, ora 11:00 la Spectacolul CARITABIL -  Tematic de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Povestea lui Moș Crăciun” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).
 
Spectacol caritabil pentru doamna Tatiana care creste singurică 3 copii înfiați!
 
Faceți cunoștință, doamna Tatiana. O doamnă ca pîinea caldă, cu zîmbet pe față și în ochi.
Toată viața a așteptat să aibă copii alături de soțul ei, dar nu a fost să fie.
 
Ani de zile au așteptat minunea, dar ea a venit nu în burtica Tatianei
 
În martie 2007 Valerica a fost primul copil adoptat. Și totul a fost minunat, Tatiana și soțul se bucurau de fetița lor.
Valerica a crescut frumos și în dragostea părinților, iar pe cînd avea 7 anișori a întrebat părinții dacă ar putea avea și ea o soră. Așa din dorința Valeriei a ajuns în familia lor Mihaela, asta se întîmpla în 2015.
 
Nu au reușit cu soțul să facă toate documentele de adopție, pentru că soțul a decedat de cancer.
 
La scurt timp Tatiana a fost pusă să facă o alegere grea – sau să îl ia și pe Grigore, fratele biologic al Mihaelei, sau ea rămînea fără de Mihaela.
 
A înțeles că îi va fi tare provocator să crească de una singură 3 copii înfiați, dar s-a gîndit că acolo unde sunt 3, va avea loc și al 4-lea. Din 2019 Tatiana e de 3 ori MAMĂ! A reușit să fie MAMĂ prin faptele ei și prin alegerea de a adăposti în căsuța lor modestă din sat 3 copii care nu mai sunt ai nimănui, ei sunt copiii TATIANEI.
 
Tatiana nu cerșește, dar am fost și am văzut cum se străduiesc să întrețină casa, grădina, ograda. Rezistă financiar doar din indemnizațiile care le primește pe copii. Din ceea ce mai crește, mai vinde și strînge bani ca să reușească să termine mica căsuță începută cu soțul ei, dar e prea mare efortul pentru o femeie!
 
Acum, pe perioada de iarnă, locuiesc toți într-o cămăruță în casa veche, pentru că cazanul s-a defectat și nu poate fi reparat!
 
Noi, echipa teatrului ”Planeta Clounella”, vă invităm pe 9 Ianuarie la spectacolul ”Povestea lui Moș Crăciun” jucat cu scop caritabil pentru MAMA TATIANA. Toată echipa își donează munca pentru Tatiana, ca să reușim să îi oferim o mînă de ajutor.
 
Împreună vom reuși să îi ajutăm. Tot ce trebuie să faci este să îți cumperi bilet pentru tine și copilul tău, pentru prieteni tăi și să veniți la spectacol să vă bucurați de magia Crăciunului alături de Clounella, Moș Crăciun, Fulguța, Morcovell, Gogonell și Spiridușii lui Mos Crăciun. Tot la spectacol vom avea și o tombolă caritabilă. Toate detaliile vor fi în ziua eveniemntului. Vă așteptăm cu drag la spectacol, Vă așteptăm la ”Povestea lui Moș Crăciun” să facem o poveste pentru Tatiana.
 
 
 Despre spectacol:
În perioada sărbătorilor de iarnă când magia plutește în aer și noi toți îl așteptăm pe Moș Crăciun am pregătit pentru copiii dstră un spectacol de animație plin de feerie.
Povestea unei Povești reprezintă încă o peripeție a lui Moș Crăciun alături de Fulguța, Clounella, Morcovel și cei mai bravi ajutori ai Moșului – spiridușii.
Clounella este cea care cu nerăbdare îl așteaptă pe Moș Crăciun în ospeție pentru ca el să-i spună o poveste dar momentul este tulburat de șotiile lui Gogonel.
Gogonel cel năzbâtios care perturbează ordinea, liniștea și mersul normal al unor fapte oriunde s-ar afla. Din această cauză el este alungat de la sărbătoare.
Cel mai neobișnuit personaj al acestei povești este Morcovel – un om de zăpadă foarte drăguț și care iubește la nebunie îmbrățișările.
 
Prețul Biletelor: 120, 150 și 180  lei.
Info bilete: 060932888
 

În roluri: Elena Gradinaru, Cristina Tapu, Cărăuș Andrei, Daniela Vizin, Ionela Deliu, Irina Briceag, Eugen Șveț.

Spectacolele se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție antiepidemice.

MASCA de Protectie este obligatorie!

ATENȚIE!!! Numărul de locuri este limitat.
Vă așteptăm cu drag și dor, cu aceeași poftă de artă și viață!!!
Le puteți comanda de pe iTicket.

  
În spectacol am pregătit pentru tine și copilul tău:
 
Program scurt de animație – înaintea spectacolului.
Spectacol distractiv, jucat Live
Dansuri și Cîntece pentru copii
Program cu multă interacțiune alături de copii
Emoții și voie bună
Conținut educativ pentru copii
Sesiune foto cu Eroii Principali post-spectacol
 
Eveniment recomandat copiilor cu vârsta între 2-7 ani.
Spectacolul nu este dramatic, prin care copii privesc și doar ascultă, dar unul interactiv, cu dansuri și cîntece.
Durata spectacolului: 60 de minute.
Sesiune Foto cu Eroii Principali: pînă la 20 min.
Accesul copiilor până la 3 ani este gratuit.
Părinții achită biletul.
Biletele se prezintă printate în ziua Spectacolului.
 

Începând cu 11 septembrie 2021, persoanele de la 18 ani vor avea acces la evenimentele în aer liber, festivaluri, în sălile de spectacole, concerte, precum și în cluburile de noapte cu unul din următoarele documente:  

- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;  

-  rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;  

- rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; 

- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației. 

 
Spectacolul este adaptat și nu reprezintă povestea clasică.
 
Copiii sub 6 ani trebuie sa fie insotiti de catre o persoana majora (cu un bilet valid).
 
Copii mai mici de 3 ani - recomandăm să procurați bilete între rîndurile 5-12.
 
Spectacolul se joacă în limba română