Regaseste-ti echilibrul interior

21 martie 2018
Miercuri, 18:30
Dacia 6
220 lei
Adaugă în favorite

 

Meditație mindfulness pentru echilibrul interior

Tumultul vieții urbane poate fi stresant și deseori ne pomenim prinși cu ușurință în drama gălăgioasă a evenimentelor din mediul social astfel că ajungem să ignorăm ceea ce se întâmplă de fapt în mintea noastră. Fiind atenți și reactivi la ce se întâmplă în jur dar ignorând ce se petrece în interior ne poate face să ne simțim în permanență neliniștiți, anxioși, nervoși, suferind de insomnii și atacuri de panică. Echilibrul psihoemoțional ne este cu regularitate tulburat iar mintea e cuprinsă de agitație și entropie psihică. 

Tot mai multe studii pe parcursul ultimilor zece ani au demonstrat că meditația mindfulness poate fi un remediu util, sigur și accesibil tuturor pentru a preveni stările de anxietate și agitație psihoemoțională prin întărirea conexiunilor neuronale asociate unei mai bune reziliențe la stres, echilibrului emoțional și stării de bine în general. 

Mindfulness este un instrument care ne poate ajuta să ne re-aducem înapoi în momentul prezent atunci când gândurile și emoțiile o iau razna și să reacționăm la ele dintr-o perspectivă diferită. Trăind într-un mediu unde stresul poate veni din mai multe direcții odată, de la studii, familie, job sau chiar din mediul online, mindfulness ne ajută să fim conectați într-un mod conștient la evenimentele din jur prin observarea reacțiilor psihoemoționale din interiorul nostru. 

Dacă sunteți curioși să cunoașteți cum funcționează tehnicile mindfulness și cum pot fi aplicate de către fiecare de sine stătător vă invităm pe 21 martie 2018, la un Atelier de meditație mindfulness pentru regăsirea echilibrului interior. 

Acest atelier reprezintă o bună oportunitate pentru cei care vor să guste din liniștea și calmul ce îl poate oferi meditația mindfulness. La atelier vei avea șansa:
- De a afla ce este meditația mindfulness și de a identifica pentru tine în ce aspecte ale vieții ți-ar putea fi de ajutor, 
- De a afla beneficiile demonstrate ale mindfulness
- De a practica câteva meditații ghidate
- De a pleca acasă cu un plan despre cum ai putea institui o practică regulată de meditație 

Atelierul este susținut de Adriana M. Balan, psiholog, psihoterapeut în formare, practicant cu experiență de meditație mindfulness, cercetător al efectelor meditației mindfulness în consilierea psihosexuală a femeior

Locația: PsychologyProf, bvd. Dacia 6
Ora: Înregistrarea de la 18.00. Evenimentul se începe la 18.30
Data: 21 martie
Prețul: 220 lei*