Rise Up

5 September 2021
Sunday, 16:00
Digital Park
200 lei
Adaugă în favorite

Lansăm „Rise Up”, o comunitate care va ajuta femeile să depășească abuzul


Personalități marcante din afaceri, sport, cultură, media, își unesc eforturile pentru a ajuta femeile să depășească violența și abuzurile cu care se confruntă.


Comunitatea „Rise Up” se lansează duminică, 5 septembrie, prin organizarea unui eveniment de caritate, la care au pus umărul 22 de femei, printre acestea: regizoarea Daniela Burlaca, artistele Olia Tira și Natalia Gordienko, creatoarea de vestimentație Julia Allert, și directoarea Digital Park Aurelia Salicov.


„Rise Up” a fost creat cu scopul de a aduce soluțiile de depășire a situațiilor de criză mai aproape de femeile abuzate.
„Indiferent de specificul problemei cu care se confruntă femeia, fie aceasta agresiune fizică, psihologică, dependență financiară sau de alt tip, ceea ce împiedică soluționarea acesteia este de cele mai multe ori izolarea. Am adunat un grup de personalități dornice să „spargă gheața”, să le dăm de înțeles femeilor aflate în situație dificilă că ele nu sunt singure, că au la cine apela, că ele pot să depășească dificultatea în care se află”, afirmă Elena Cușnir, co-autoarea proiectului.


Comunitatea va organiza un șir de activități: de la evenimente de caritate, până la consultații tematice și produse media - emisiuni TV, vloguri, toate cu scopul de a oferi soluții concrete femeilor care se confruntă cu dependență financiară, psihologică, și abuzuri de diferit gen. Urmează lansarea unei platforme online care să faciliteze conexiunea cu femeile aflate în situații dificile.


Lansarea „Rise Up” va avea loc pe 5 septembrie, la Digital Park, prin organizarea unei expoziții de fotografii cu vânzare realizate de Katrin Ches pentru susținerea acestui proiect, urmată de un mic concert cu Ghenadie Moroșanu&Co.


Biletele pot fi procurate pe iTicket, iar banii colectați din vânzarea acestora, precum și din vânzările de fotografii vor fi donate Coaliției Naționale „Viața fără violență în familie”.

Vino pe 5 septembrie la expoziția caritabilă și prezentarea noului proiect ”Rise Up”!


Urmărește proiectul Rise Up pe paginile noastre de instagram și facebook: https://www.instagram.com/riseup.md/ 
https://www.facebook.com/riseup.moldova

Alătură-te evenimentului de pe 5 septembrie:
https://www.facebook.com/events/568585754571813?ref=newsfeed


Organizatori și autorii proiectului: 
MEDIA SHOW GRUP și ELENA KUSHNIR

Parteneri:
DIGITAL PARK, iTICKET, SANFLO, JULIA ALLERT, DOMENIILE DAVIDESCU, TOUS, TRUE DESSERT, BERNIK SPACE, DREAM BEAUTY HOUSE

Parteneri Media:
TV8, LOCALS.MD, AGORA, NOI.MD

Foto: 
Katrin Ches