Romantic Dinner la Castel Mimi

14 februarie 2019
Joi, 20:00
Castel Mimi
1265 lei
Adaugă în favorite

Am prins ritmul inimilor îndrăgostite și într-o răsuflare am pregătit pentru voi un meniu deosebit pentru prea mult așteptata sărbătoare a celor îndrăgostiți. 

Fiecare fel de mâncare va fi asortat cu un vin marca «Castel Mimi». Meniul a fost făcut pe bază de inspirație din filozofia dragostei, am combinat gustul dulce, acru și iute, ceea ce defapt și este dragostea.

Acestă seară va fi de neuitat numai pentru că energia unui cuplu e mai puternică decât coliziunea dintre doi aștri. Toate aceste lucruri duc spre aceea că seara de 14 februarie va fi învăluită de o atmosferă de poveste. Fiecare femeie/doamnă se va simți regină, iar fiecare bărbat/domn - împărat. De asemenea, magia saxofonului mânuit cu iscusință de către Sergiu Plop, vă va încălzi sufletele, pentru că acest instrument reprezintă armonie, tandrețe și amor.

După cină, Castel Mimi vă oferă posibilitatea de a continua povestea serii în unul din numerele noastre. Astfel veți putea întâmpina dimineața cu un dejun fastuos, departe de griji și rutină.

▪ Meniul cinei romantice:
▫ Salata de andive roșie si piept de rața afumat.
- Vin - Feteasca Alba
▫ Melci moldovenești in sos de unt cu ierburi
- Vin - Pinot Gris
▫ File de vițeluș cu foie gras și salată verde
- Vin - Malbec
▫ Mousse gingaș cu fructul lici
- Vin - Rcatiteli Late Harvest
- Apă, cafea.

Locurile sunt limitate.
▪ Preț per cină: 65€ persoană
▪ Preț per cină + hotel cu breakfast inclus - 255€ per cuplu.