RUPT Guz si Kapushon in club Albion

4 decembrie 2014
Joi, 21:30
90 lei
Adaugă în favorite

 

RUPT Guz si Kapushon in club Albion

 

GUZ, KAPUSHON și RUPT - spectacol la pachet 

  Astăzi e la modă pentru moldoveni să asculte „Frățică, dă-mi și mie o bucățică”, hitul lui Kapushon, făcând furori și în România, dar și „Buburuză-ruză” a lui Guz... Trupa „Rupt”, constituită din vocalistul Andrei Glavan și chitaristul Alex Calancea, reprezintă inovația muzicii de la noi. Iată că aceste trei proiecte autohtone actuale și comerciale se unesc într-un spectacol la pachet, 3 în 1...  Clubul „Albion” din centrul capitalei (str. Pușkin 22), va găzdui la 4 decembrie, cu începere la 21:30, cel mai așteptat concert! Distracția și muzica live îți este garantată!  

ATENTIE !!! In ziua evenimentului biletele vor fi la pret de 90 lei.

 

Un concert RUPT de tot, unde Andrei Glavan,Guz si Kapuson se vor contopi cu publicul impreuna cu basul lui Alex Calancea, Tobele lui Nickeli Russu ,chitara lui Saric Vatavu si clapele lui Serghei Ivanov.

Trupa Rupt va prezenta cateva piese noi in premiera si impreuna cu Guz si Kapushon vor face ca acest program sa nu fie prescris bătrînilor cu viziuni conservatiste sau tineretului fără viziune, iar dacă vor aparea reacţii adverse după utilizarea acestui program,sa va adresaţi medicului sau farmacistului sau cum îl numiţi Dumneavoastra!!!!! Noi v-am preintimpinat ))))))
 

Ii vedem aici : 
 


sau aici: 

  

 

Info bilete iticket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.