Sea Section (RO) | Stela Boțan | Live la Artcor

15 August 2021
Sunday, 19:00
Artcor
50 lei
Adaugă în favorite
Continuăm vara de concerte cu trupe românești în Pepinieră, unde pe 15 august punem răsaduri de Sea Section în Chișinău, la Artcor 
Opening act: Stela Boțan
____________________________________________
Duminică | 15 august | Greet: 19:00
Strada 31 August 1989, nr. 137
Bilet de intrare: 50 de lei
____________________________________________
 
 Sea Section este o trupă de art rock din Piatra Neamț care a debutat în octombrie 2018 la Sofar Sounds Iași în formula Armand Popa (voce & chitară) şi Andrei Afloarei (chitară & backing vocals). Pe parcursul anului 2019, s-au alăturat încă doi membri, Adi Zănoagă (bas) și George Mircescu (tobe), alături de care a început procesul de creație a primului lor material discografic intitulat Vertical Issues și s-au lansat în această formulă în luna februarie la Radio Guerrilla. Vertical Issues se învârte în jurul problemelor pe care fiecare dintre noi le experimentează în intimitate absolută, probleme ce persistă și își pun amprenta asupra gândurilor, comportamentului și modului în care evoluăm. Un material despre iubire, despre simț, despre izolare și despre acceptare, în toate formele posibile. Închiși într-o cușcă cu cheia în mână, Sentio Ergo Sum. 
 

 ____________________________________________

Stela este o cântăreață din Moldova. Este cunoscută și în România pentru piesa „Cerul e Limita ” a lansat cu casa de discuri română„ Cat Music ”în 2016 și„ Mai sus ”în colaborare cu„ Paralela 47 ”. Piesa „Cerul și Limita” a fost nominalizată în 2017 la Premiile Radio România la două categorii: Cea mai bună melodie pop-rock a anului și Cea mai bună voce feminină. Dragostea Stelei pentru muzică a apărut de la vârsta de doar 6 ani și, în ciuda faptului că a încercat pentru a studia alte domenii, ea s-a întors mereu la muzică. Pasiunea internă și nevoia de a cânta îi conduce viața în fiecare zi.
 
Ascultă Cerul e limita by Stela Botan:

 

Pepiniera este o serie de concerte care își propune să susțină trupele tinere, la început de drum, dar care promit prin calitatea muzicii și a fan-base-ului local.
____________________________________________
Ne vedem pe 15 august!