Seminar practic: Fisele de Post - structura, continut , utilitate

6 March 2020
Friday, 10:00
Chisinau
450 lei
Adaugă în favorite

 

Seminarul are drept scop expunerea în format practic a aspectelor ce țin de procesul elaborării, implementării și modificare a conținutului fișelor de post. 

Seminarul se desfășoară în format de mini-lecții, lucru în echipă, schimb de experiență și transfer de cunoștințe. 

Fișa postului este un document ce joacă un rol important în procesul de recrutare, angajare și dezvoltare a resurselor umane. De asemenea, fiind anexă a Contractului Individual de Muncă fișa postului trasează aria de competență a postului și responsabilitățile persoanei care ocupă postul. Astfel, avînd o fișă a postului bine elaborată, angajatorul setează o relație sigură cu angajatul și poate urmări volumul de sarcini specifice locului de muncă. 

Având în față fișa postului, angajatul va cunoaște încă din prima zi tot ce presupune poziția sa în companie. Își va cunoaște responsabilitățile, sarcinile, mediul și programul de lucru.  

Pentru angajator, aceasta mai poate reprezenta baza de plecare în evaluarea corectă a performanțelor și asigură totodată condițiile de promovare și formare profesională a viitorului angajat.  

Fișa postului este, cu cerititudine Instrumentul care influențează rezultatele de business. De aceea, una din sarcinile de bază a persoanei responsabile de managementul resurselor umane este să asigure procesul de evaluare a postului de muncă, elaborare sau îmbunătățire a fișelor de post. 

 

Dacă participați la Seminarul Practic din 6 Martie 2020, veți primi răspuns la următoarele întrebări: 

- cum organizăm și desfășurăm procesul de evaluare a postului de muncă? 

- ce instrumente utilizăm pentru a colecta informații veridice despre post? 

- care este structura optimă a unei fișe de post? 

- cum se organizează descrierea postului în structura fișei de post? 

- cum întocmim o fișă de post astfel ca să corespundă necesităților angajatorului și să nu încalce drepturile angajatului? 

- în ce situații este necesară modificarea Fișei de post și cum are loc această procedură? 

 

Formator: Olesea Vascan 

Fondator și Manager General al companiei VASEROLE HR Business Partner. Una din direcțiile de activitate fiind proiectul HR Legal Support in Moldova. Expert în domeniul Managementului Resurselor Umane cu experiență de peste 7 ani. Pe parcursul ultimilor 5 ani a mentorat, oferit suport consultativ și a interacționat cu peste 1600 HR Manageri, Specialiști și Directori, dezvoltînd o bază puternică de practici și soluții pentru diverse provocări în Managementul Resurselor Umane. Business Trainer Certificat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Licențiată în Drept. 

 

Investiția - 450 Lei 

Include: 

- Participarea în cadrul Seminarului  

- Suportul de instruire în format scris și electronic 

- Pauza de cafea 

- Diploma de participare 

- Acces la Baza de date electronică ce conține peste 50 modele de fișe de post pentru o diversitate de domenii de activitate 

 

Se aplică o reducere de 10% în următoarele cazuri: 

- Ați participat anterior la evenimente organizate de către Recruiter's CLUB sau VASEROLE HR 

- Participă 2 sau mai multe persoane din aceeași organizație