Seminar practic - Legislatia muncii 31 octombrie

31 October 2019
Thursday, 09:00
str. Gheorghe Asachi 1A
450 lei
Adaugă în favorite

Acest Seminar are drept scop expunerea în format practic a aspectelor legislative esențiale ce țin de Încetarea Contractului Individual de Muncă (CIM)

Subiectele principale:
1. Încetarea CIM în circumstanțe ce nu depind de voința părților.
2. Demisia.
3. Proceduri specifice de Concediere a salariatului. Cum să faci o concediere corectă din punct de vedere legal și etic?
4. Procedura de încetare a CIM prin acordul scris al părților.

În cadrul seminarului vom parcurge categoriile de documente ce se atribuie relației dintre angajator și angajat în dependență de specificul muncii în unitate, acțiunile întreprinse de către angajator sau angajați în procesul de încetare a CIM, vom face transfer de experiență și bune practici.
De asemenea, structura evenimentului vă oferă posibilitatea să găsiți răspuns la întrebările ce vă preocupă, cu privire la administrarea resurselor umane.

Formator: Olesea Vascan
Fondator și CEO al companiei VASEROLE HR Business Partner. Una din direcțiile de activitate fiind proiectul HR Legal Support in Moldova. Expert în domeniul Managementului Resurselor Umane cu experiență de peste 7 ani. Pe parcursul ultimilor 4 ani a mentorat, oferit suport consultativ și a interacționat cu peste 1500 HR Manageri, Specialiști și Directori, dezvoltînd o bază puternică de practici și soluții pentru diverse provocări în Managementul Resurselor Umane. Business Trainer Certificat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Licențiată în Drept.

Investiția - 500 Lei
Include:
- Participarea în cadrul Seminarului (6 ore academice)
- Caiet de lucru în format scris și electronic
- Pauza de cafea
- Diploma de participare
- Acces la Baza de date electronică ce conține peste 30 modele de acte pentru administrarea resurselor umane conform legislației muncii.

Dacă efectuați achitarea pînă la data de 25 octombrie 2019, se aplică o reducere de 10%.

Alegeți:

BILET 10% - 450 Lei (dacă faceți achitarea pînă la 25 octombrie 2019)

BILET – 500 Lei (dacă faceți achitarea în perioada 26 – 31 octombrie 2019

Pentru a rezerva un loc la seminar, este necesară ÎNREGISTRAREA, accesați Formularul prin intermediul link-ului:
https://forms.gle/o9wtrwGTSLnEXiGs9