Seri de CoolToura: tema Motivatie

28 iulie 2019
Duminică, 19:00
Uptown Cafe, Puskin 10
0 lei
Adaugă în favorite

Evenimentul „Motivație” este primul eveniment dintr-o serie mai largă, în cadrul proiectului “CoolToura”. 
Știm cât de mult contează să fii susținut și motivat de tine însuți și de mediul care te înconjoară, să crezi în tine, ca să te poți dezvolta și perfecționa în domeniul tău și să primești plăcere și împlinire de la ceea ce faci, din acest motiv am ales să te ajutăm prin acest eveniment.

La eveniment vei avea ocazia să asculți 10 poeți tineri și lucrările lor, cvartetul „Gentlequart”, care îi va acompania pe tinerii talentați, cântece din renumite filme și seriale, iubite de toți. Îți vom bucura ochii cu o minunată expoziție a unei tinere pictorițe și îți vom arăta un video filmat de noi, cu mult drag.

Te așteptăm la eveniment pentru a-ți dărui o doză de energie pozitivă, optimism și curaj la reușita ambițiilor propuse.

Participarea la eveniment este gratuită, trebuie, însă, să-ți rezervi un loc la ‭078775701

Despre proiect:
Proiectul „CoolToura” își propune să promoveze tinerii artiști: poeți, muzicieni, actori, pictori, dansatori, regizori de film, prin organizarea unei serii de evenimente tematice, care vor avea loc o dată în două luni. Fiecare eveniment va fi inedit și diferit de cel precedent prin abordarea a noi subiecte, populare în rândul tinerilor.

În acest proiect sunt bineveniți toți tinerii artiști, care doresc să-și dezvolte aptitudinile în domeniul său și nu doar. Tindem să devenim o comunitate mare și puternică, care își va susține tinerele talente și vor dezvolta o ramură culturală consolidată și solidară în Republica Moldova. 
Organizatorii proiectului: 
A.O. Intermezzo music - Fondator (Ion Șișcanu)
Clubul poetic Poetry Hub Moldova - (Petru Raicu)
Partenerii evenimentului: Vinaria din Vale, Uptown Cafe, Teatrul Național „Eugene Ionesco”, Teatrul „Geneza Art”, Holla Studio, Studioul foto Felinar.