Slagarul Anului 2017

23 noiembrie 2017
Joi, 18:30
Palatul National
150500 lei
Adaugă în favorite

 

Concertul " Şlagărul Anului " - este un eveniment muzical anual de mare amploare, cu decernarea trofeielor pentru cele mai difuzate si solicitate melodii autohtone ale anului. Timp de 10 ani au fost decernate trofeie la peste 200 de Slagare , care au stat in fruntea topurilor radio si TV din Republica Moldova. Spectacolul din acest an, fiind o editie jubiliara ( a X-cea), va aduna intr-o retrospectiva cele mai difuzate piese din editiile precedente, Slagarele ce si peste ani continua sa ne bucure sufletele zi de zi.

Pe data de 23 noiembrie pe scena Palatului National , intr-un spectacol de exceptie vor evolua artiștii de top din Republica Moldova, oferindu-vă momente incendiare şi clipe de neuitat, intr-un concert LIVE impreuna cu the Angry Band.

 Anisoara Puica

Vitalie Dani

Nelly Ciobanu

Akord

Adrian Ursu

Geta Burlacu

Aura

Valentin Boghean

Corina Țepeș & Costi Burlacu

Ion Rata

Mihai Budurin

Dianna Rotaru

SunStroke Project

Nicoleta Nuca

Ionel Istrati

Irina Rimes

Dara

Nona Marian

Olia Tira

Karizma

Alexandru Manciu

 Participarea la concertul "Slagarul Anului 2017" – este un prilej unic de a petrece o seara de neuitat , plina de emoţii pozitive în preajma sărbătorilor de iarna, iar biletul la "Slagarul Anului 2017" poate fi de asemenea un cadou frumos oferit celor dragi D-stră.