Startup Manifesto: Accelerate a startup in an over-competitive world

25 aprilie 2016
Luni, 18:30
Str. Uzinelor 1
100 lei
Adaugă în favorite

Startup Manifesto

 

Chișinău este un oraș unde ecosistemul start-upurilor se dezvoltă cu pași rapizi, iar antreprenorii de aici sunt norocoși să aibă la dispoziție o mulțime de resurse atunci când încep călătoria în lumea antreprenoriatului. În acest context, suntem bucuroși să găzduim pre-eveniemntul Moldova ICT Summit - ,,Startup Manifesto: Accelerate a startup in an overcompetitive world”. La acest eveniment vom reuni experții ecosistemelor de start-upuri din diferite țări care vă vor comunica și vă vor spune recomandări în ceea ce privește accelerarea unui start-up și ce putem prelua din experiența acestora și implementa aici, în Republica Moldova.

 
Cum construim și accelerăm un start-up? Care sunt succesele comunităților de start-upuri din diferite țări? Și ce pot învăța antreprenorii
din Chișinău din aceste experiențe? Vino la eveniment și află răspunsuri la aceste întrebări, învață mai multe din cultura start-upurilor și interacționează cu liderii comunităților de start-upuri din 8 țări din diferite regiuni ale lumii.
 
Speakerii la eveniment sunt:
 
- Adrian Pica, CEO 150sec.com, founder Oblico și Facilitator Global la Startup Weekend, România. Este expert în domenii precum: start-upuri web, social media și advertising digital.
 
- Cătălina Brauchle, Director Comunicare Start-up Chile, Director Executiv Comunicare, ALTA Communicacion, America Latină. Are experiență în comunicare strategică, branding și relații publice pentru brandurile de consum.
 
- Eva Piperevska, Manager Marketing GSIX, Event Manager InformaEdu, Macedonia. Este implicată activ în dezvoltarea ecosistemului de start-upuri din Macedonia.
 
- Nikolay Savin, Director la GrowthYO Business Accelerator, cofondator Start-up Crash Test, Ucraina. Este implicat în conectarea start-upurilor din Ucraina cu ecosistemele globale de start-upuri.
 
- Agata Kukwa, cofondator și Leader Comunicare la 150sec.com, Polonia. Cunoaște foarte bine domeniul de Comunicare și a reușit să fie cofondator la câteva companii locale.
 
- Chris Georgiev, StartUP Foundation, Growth Engineer Imagga, Bulgaria. Are cunoștințe și abilități în domenii precum SEO, Online Advertising, Social Media Marketing și Web Design.
 
- Eliza Kruczkowska, CEO Startup, fondator IT PR, Polonia. Fiind director la Startup Polonia, urmărește scopul de a crea condiții mai bune pentru start-upurile poloneze prin influențarea factorilor de ordin politic, educațional și mass-media.
 
- Giorgi Kintsurashvili, Șef Dezvoltare Strategică GITA, Cofondator și Președinte la Youth Innovation Centre, Georgia. Coordonând o echipă de developeri Google a jucat un rol important în construirea unei comunități de tineri focalizați pe inovații și tehnologii.
 
 
Cine este așteptat la acest eveniment?
 
- Oricine are de gând să-și lanseze propriul start-up;
- Oricine vrea să interacționeze cu lideri ai comunităților de start-upuri, investitori locali și fondatori de companii;
- Oricine vrea să învețe mai multe despre resursele disponibile pentru antreprenorii locali;
- Oricine coordonează un start-up.
 
 
 
Ce include agenda?
 
-Bun venit și socializare;
-Prezentare Founder Institute
-Panel cu lideri ai comunităților de start-upuri din România, Ucraina, Plonia, Bulgaria, Chile, Georgia și Macedonia;
-Networking.
 

Prețul biletului este 100 lei. Economisește 20%, cumpără biletul cu 80 de lei până pe data de 22 aprilie.

 

Evenimentul este organizat în cadrul Moldova ICT Summit cu suportul USAID MOldova. Nu ratați șansa de a participa la cel mai mare eveniemnt IT din Moldova - ICT Summit. Înregistrați-vă, urmând linkul: http://bit.ly/MoldovaICTSummit.