Tabara de detox cu Galina Tomas III editie

Descrierea evenimentului

unica 

 

Vara aceasta are loc Tabăra de Detox cu Galina Tomaş, la Vadul lui Vodă
 
Doar în această vară ai şansa să participi la o tabăra de detoxifiere cu Galina Tomaş. Special pentru tine, Cabinetul de nutriție Galina Tomaș pregătește un program exclusiv care te va ajuta să-ţi detoxifiezi atât corpul, cât şi mintea!
 
Înscrie-te la Tabăra de Detox cu Galina Tomaş şi învaţă să slăbeşti sănătos!
 
O detoxifiere implică o schimbare către o alimentație mai uşoară, mai sănătoasă faţă de cea pe care o ai în viaţa de zi cu zi. Iată de ce trebuie să vii la Tabăra de Detox.
 
TREI ZILE ȘI TREI NOPȚI DE EXPERIENȚE INEDITE
 
Timp de 3 zile, vei ţine o alimentaţie bogată în fibre şi minerale bazată pe sucuri naturale împreună cu alte băuturi esențiale în procesul de detoxifiere. Iar dacă eşti foarte ocupat, dar vrei să fii alături de Cabinetul de nutriție Galina Tomaș, tu decizi în ce zi vei veni, procură un pachet de trei, două sau o zi. Şi asta nu e tot! Zilnic vei avea parte de seminare, antrenamente pentru a avea o energie fizică, mentală și spirituală de invidiat. Cabinetul de nutriție Galina Tomaș te așteaptă cu drag pentru a-ți încărca bateriile la 100%. Pentru că alături de tine va fi cea mai profesionistă echipă, care știe totul în materie de sport și detox.
 
Galina Tomaș, doctor în ştiinte medicale, nutriţionist, magistru în sănatate publică şi sport, membru al Asociaţiei medicilor din Republica Moldova, te va ajuta să înţelegi şi să aplici regulile stilului sănatos de viaţă.
 
Dinu Dabija, managerul proiectului “Tabăra de Detox” cu Galina Tomaș, maestru internațional în sport, antrenor Unica Sport, te va ghida pe toată perioada aflării la tabără și îți va oferi cele mai dinamice antrenamente.
 
 
22
 
 
Olesea Svecla, actriță, regizor, antrenor și nu în ultimul rând tânără mamă. Face parte din proiectul “Tabăra de Detox” cu Galina Tomaș și va fi aproape de fiecare participant, pentru a afla CE? UNDE? CÂND?
 
Alături de echipa cabinetului de nutriție Galina Tomaș vor fi cei mai calificați antrentrenori și personalități notorii, care te vor face să te simți de milioane.
 
Echipei “Tabăra de Detox” îi pasă de sănătatea ta, de aceea, vei avea parte de o paletă largă de activități:
 
Detoxifiere cu sucuri
 
Are la bază modalitatea naturală pentru a te detoxifia corect și a avea o energie de invidiat. Partenerul general, brandul Nutribullet, ne va ajuta să pregătim cele mai nutritive sucuri pentru a ajunge la un rezultat uimitor. Cu ajtorul extractorului Nutribullet vei simți cum te încarci de vitamine. Pe perioada de detox, vei beneficia de un repaus, permițând organismului să își ia în mod natural tot de ce are nevoie organismul tău. În urma detoxifierii cu sucuri, vei avea parte de o sumedenie de benicii ca: funcționarea sistemuli digestiv, tonus ridicat, apetit scăzut, accelerarea metabolismului. Alături de compania Nutribullet vom ajunge la rezultate uimitoare.
 
h
 
 
Hidratarea cu apă Kangen
 
Suntem ceea ce consumăm. Apa reprezintă 85 la sută din sângele nostru,76 la sută din mușchii noștri și 75 la sută a creierului, de aceea apa este cel mai important element din viața noastră, iar apa Kangen, produsă de aparatul Enagic prin electroliză este alcalină, antioxidantă, ionizată, restructurată, bogată în hidrogen, adică are o structură asemănătoare cu apa care se găsea în natură înainte ca pământul să fie poluat. Apa restructurată are o putere mare de hidratare și infiltrare în organism.
 
Antrenamente Unica
 
Datorită antrenamentelor după metoda UNICA – slăbești, modelezi și menții sănătatea, frumusețea și tinerețea siluetei. Frecventarea regulată a antrenamentelor cu efort fizic dozat te ajută să scapi de defectele siluetei și să aduci corpul la parametrii ideali.
 
Pilates este un sistem de exerciții cu elemente speciale de extindere și forță. Exercițiile Pilates întăresc mușchii, îmbunătățesc mobilitatea și elasticitatea articulațiilor. Metoda Pilates condiționează exersarea întregului corp, chiar și a gleznelor și tălpilor. Nicio grupă de mușchi nu este antrenată în exces sau prea puțin. Toată musculatura se dezvoltă echilibrat, ajutându-te să te bucuri de activitățile sportive zilnice cu mai multă ușurință, cu o mai bună performanță și mai puține riscuri de a suferi leziuni.
 
Yoga
 
Considerată de unii o artă, de alții o disciplină ce trebuie învățată, yoga este, de fapt, o practică indiană străveche, caracterizată prin meditație și exercițiu fizic, ce poate îmbunătăți flexibilitatea organismului, reduce semnificativ stresul și ameliora starea de sănatate. În limba vechilor indieni, sanscrita, “Yoga” însemna “uniune”. Putem afirma că uniunea ce caracterizează yoga este cea dintre minte, corp și spirit.
 
Seminar de nutriție cu Galina Tomaș (doctor în științe medicale, magistru în sport și nutriție, membru a asociației medicilor din Moldova), va vorbi despre detoxifiere. Îți va recomanda câteva cure de detoxifiere, regulile pe care trebuie să le respecți dacă te-ai decis să ții una din aceste cure. Vei învăța pas cu pas cum se face corect o cură de detoxifiere. Scopul nutriționistei este să învețe oamenii să adopte un stil de viață sănătos, să-și păstreze și să-și mențină sănătatea, să-și schimbe modalitatea de gândire în materie de nutriție.
 
 
Bazin
 
În cadrul taberii de detox, ți se va oferi posibilitatea să-ți încarci bateriile 100%. Pe lângă meniul colorat și sănătos, te vei putea restabili fizic cu ajutorul înotului și antrenamentelor aqua. Înotul te va ajuta enorm în problemele de circulație sau de coloană
 
j
 
 
Masaj (opțional)
 
Masajul relaxează profund mușchii și țesuturile, crește mobilitatea articulațiilor, îmbunătățește circulația sangvină și fluxul limfatic, reduce stresul.
 
BENEFICIILE DETOXIFIERII
 
-​ Mai multă energie
 
Un prim simptom pozitiv al detoxifierii observat de majoritatea participanților la un astfel de program este creșterea nivelului global de energie. Adică nu te mai trezești greu dimineața, nu te mai simți lipsit de chef de viață, nu ești la fel de epuizat după o zi de muncă.
 
- Ușurează activitatea organelor de eliminare
 
Marele câștig al programelor de detoxifiere este faptul că permit corpului să elimine orice exces de deșeuri acumulate, ajutând astfel procesele naturale de filtrare și eliminare ale toxinelor din corp.
 
- Contribuie la scăderea în greutate
 
Deși slăbirea nu este sinonim cu detoxifierea, este simplu de remarcat că, pe termen scurt, o cură de detoxifiere te ajută să slăbești. Mai important, însă, decât aceasta, este să îți stabilești obiceiuri alimentare sănătoase pe termen lung, eliminându-le pe cele nesănătoase.
 
- Îmbunătățește aspectul pielii
 
Fiind cel mai mare organ al corpului, este firesc ca pielea să reflecte foarte repede rezultatele pozitive ale unui program de detoxifiere.
 
- Ajută la dispariția mirosurilor corporale neplăcute
 
Printre primele semne ale unei detoxifieri bine realizate se situează dispariția treptată a mirosului neplăcut al respirației și al transpirației.
 
- Promovează schimbări sănătoase în viața ta
 
Este dificil să schimbi obiceiurile pe care le ai de o viață, însă un program de detox – indiferent de durata lui – este o modalitate de a pune o barieră între stilul tău vechi de a fi și cel nou. Dacă ești dependent de dulciuri, de cofeină, de cartofi prăjiți sau ceva de ronțăit, poți folosi detoxifierea ca modalitate de a ”pune pe pauză “ acestor pofte.
 
- Te face să te simți mai ușor
 
Unul dintre beneficiile detoxifierii este faptul că te simți mai ușor, mai ales dacă procesul de curățare a colonului și a ficatului au făcut parte din program. Atunci când nu mai consumi alimente care te îngrașă și le înlocuiești cu sucuri organice de fructe și legume, apare invariabil senzația de a fi mai ușor, plin de energie.
 
TE AȘTEPTĂM ÎN SÂNUL NATURII
 
Tabăra de detox cu Galina Tomaș va avea loc în unul dintre cele mai frumoase zone din Moldova. Echipa și participanții vor fi găzduiți pe malul Nistrului, la Vadul lui Vodă, în incinta complexului turistic “RELAXARE”. Trei luni, trei ediții inedite te așteaptă:
 
I ediție – 30,1,2 iulie
 
II ediție – 28,29,30iulie
 
III ediție – 18,19,20 august
 
Preț special pentru clienţii UNICA SPORT!
 
Oferă-ţi o pauză ca să-ți regăseşti echilibrul! La Tabăra de Detox cu Galina Tomaş vei găsi liniştea interioară de care ai nevoie! Schimbarea vine din interior!
 
 
 

 • Info bilete: 060 879 444 | 079 979 444
 • Din momentul rezervarii aveti 6 ore la dispozitie pentru a achita biletele
 • Este disponibila livrarea de bilete (25 lei)
 • Este permisa intrarea cu biletul electronic tiparit
 • Este permisa intrarea cu biletul electronic pe mobil
 • Este permisa intrarea cu cecul de la terminale

Locul evenimentului

Data evenimentului

 • Fri, 18 Aug la 09:00
 • Sat, 19 Aug la 09:00
 • Sun, 20 Aug la 09:00

Preturi la eveniment

 • Pret pentru 1 zi (cu cazare) la 1020.00 Lei
 • Pret pentru 2 zile (cu cazare) la 1830.00 Lei
 • Pret pentru 3 zile (cu cazare) la 2850.00 Lei
 • Pret pentru 1 zi (clienti Unica) la 920.00 Lei
 • Pret pentru 2 zile (clienti Unica) la 1730.00 Lei
 • Pret pentru 3 zile (clienti Unica) la 2450.00 Lei
 • Pret pentru 1 zi fara cazare la 650.00 Lei
 • Pret pentru 2 zile fara cazare la 1250.00 Lei
 • Pret pentru 3 zile fara cazare la 1785.00 Lei
Cumpara bilete
 • Distribuie
 • E-mail
 • Cum cumpar ?
Logheaza-te pentru a distribui evenimente prin e-mail!

Pas 1.

Intră pe iticket.md şi loghează-te. Îţi poţi crea cont sau a te loga cu contul de Facebook sau Google.

pas1

Pagina de start a site-ului iTicket.md
 

Pas 2.

După ce te-ai logat îţi alegi evenimentul la care ai vrea să mergi. Şi apeşi butonul cumpără bilet. 

pas2

Pagina evenimentului
 

Pas 3.

Alegi data şi câte bilete vrei să cumperi (la unele festivaluri pentru fiecare dată e un eveniment aparte, aşa că alege data la care vrei să mergi, de ex. Nopţi pianistice 1, Nopţi pianistice 2, Nopţi Pianistice 3)

pas3

Alegerea biletelor
 

Pas 4.

Vezi ce locuri în sală sunt libere şi le alegi pe celea care le vrei

pas4

Planul sălii
 

Pas 5. 

După ce ţi-ai ales locurile, completezi formularul cu informaţie şi apeşi Continuă.

pas5

Informaţii personale
 

Pas 6.

a. Îţi găseşti comanda în categoria Comenzile mele. Lângă denumirea evenimentului găsești un "Cod" care e compus din o literă și mai multe cifre. Cu acest cod vei achita biletul rezervat la terminalele de plată QiWiDacă nu plăteşti comanda în 6 ore, aceasta se anulează. Cecul primit la terminal nu poate fi folosit ca bilet de intrare.
pas7
Pagina Comenzile mele

Pasii de mai jos sunt pentru cei ce aleg sa achite biletele cu cardul bancar.

b. Îţi găseşti comanda în categoria Comenzile mele. Acolo apeşi butonul Suplineşte (daca achiti cu cardul). Deoarece dacă nu plăteşti comanda în 6 ore, aceasta se anulează.

pas7

Pagina Comenzile mele
 

Pas 7.

La categoria Soldul contului apeşi Suplineşte Contul.

pas7

Soldul contului
 

Pas 8.

Apoi indici suma cu care vrei să splineşti (vezi cât costă biletele pe care le-ai comandat). Şi indici cum vrei să plăteşti cu cardul sau prin terminal. Pentru asta alege unul din meniurile de sub spaţiul unde ai indicat suma, citeşti termenii şi condiţiile, dacă eşti de acord, bifezi şi apeşi Următor.

pas8

Alegerea opţiunii cărţii de credit sau terminal
 

Pas 9.

Ţi se va deschide o pagină unde trebuie să introduci datele cartelei tale. În caz că ai ales opţiunea terminal, vei vedea pe ecran un cod care trebuie să-l introduci când eşti în faţa terminalului.

pas9

Achitarea cu cardul
 

Pas 10. 

Când vezi textul Operaţiune autorizată cu succes, apeşi butonul de mai jos pentru a continua, următoarea pagină ar trebui să vezi pagina cu comenzile tale.

pas10

Operaţiune cu succes
 

Pas 11.

La secţiunea comenzile mele apeşi butonul Plăteşte şi ar trebui să vezi imaginea de mai jos. După care apeşi butonul Vezi bilet, îl vezi, apoi îl salvezi şi îl printezi.

pas11

Plătirea comenzii
 

Pas 12.

Biletul ar trebui să arate aşa. După ce îl printezi, vii cu el la eveniment şi mai departe deja depinde de tine.

biletrockfest

Distracţie plăcută !

Adauga comentariu

Comentarii ( 0 )

 • Nu sunt comentarii