Tabara de Detox iunie 2018

11–13 mai 2018
Vineri, 09:00
Orheiul Vechi
22502850 lei
Adaugă în favorite
Dragă prietene, în ultima lună a primăverii, am pregătit o surpriză pentru tine, vom organiza #Tabara de Detox cu Galina Tomaș. Tabăra va avea loc pe 11 - 13 Mai 2018 în sânul naturii la Pensiunea Turistică Eco Vila Orhei, regiunea Orheiului Vechi.

Special pentru tine, Cabinetul de nutriție Galina Tomaș pregătește un program exclusiv care te va ajuta să-ţi detoxifiezi atât corpul, cât şi mintea!


Echipei “Tabăra de Detox cu Galina Tomaș” îi pasă de sănătatea ta, de aceea, vei avea parte de o paletă largă de activități:
➡ Detox cu sucuri
➡ Hidratare cu apă structurată și ionizată Kangen
➡ Antrenamente sportive (metoda Unica, Yoga, Pilates, Aqua)
➡ Seminare susținute de cei mai buni specialiști
➡ Master Class
➡ Salină
➡ Bazin
➡ Saună Masaj (opțional)
➡ Relaxare și conectare cu natura

Prețurile pentru Tabără de Detox cu Galina Tomaș sunt:
2 zile - 109 euro
3 zile - 139 euro

Află cine face parte din echipa “Tabăra de Detox cu Galina Tomaș”
Galina Tomaș, doctor în ştiinte medicale, nutriţionist, magistru în sănatate publică şi sport, membru al Asociaţiei medicilor din Republica Moldova, te va ajuta să înţelegi şi să aplici regulile stilului sănatos de viaţă.

Dinu Dabija, managerul proiectului “Tabăra de Detox cu Galina Tomaș”, maestru internațional în sport, antrenor Unica Sport, te va ghida pe toată perioada aflării la tabără și îți va oferi cele mai dinamice antrenamente.

Alături de echipa cabinetului de nutriție Galina Tomaș vor fi cei mai calificați antrentrenori și personalități notorii, care te vor face să te simți de milioane.