Targ de Post VEGAN SHOW

27 martie 2016
Duminică, 11:00
MOLDEXPO
40 lei
Adaugă în favorite

 

VEGAN SHOW 2016 vă invită la cea de a III-a ediție!


   În Postul Mare din acest an evenimentul nostru special și delicios vă așteaptă cu familia și prietenii pentru a vă menține spiritul ACTIV, ECO, SĂNĂTOS. 
Târgul gastronomic vă așteaptă cu produse multe și speciale pe care doar aici le puteți găsi toate în același loc. 


Polonicul de Aur
este o campanie națională de excelență în gastronomia artizanală. Ediția aceata a concursului va fi dedicată ceaiurilor de casă. Participarea la concurs este gratis și deschisă pentru persoane fizice.


O să vă bucurați de Teatrul Gastronomic, tratamente naturiste, activități sportive, jocuri pentru copii, catering mobil si ateliere tematice. Cea de a III-a ediţie a târgului de post VEGAN SHOW va pune accentul pe stilul sănătos de viață, produsele eco, vegane și de post. 

Teatrul Gastronomic Vegan Show


„Tribuna Sănătății” este elementul nou al ediției a III-a a Târgului de Post. Este un produs creat în parteneriat de Etno-Gastronomica și Platforma E-Sanatate pentru a răspunde la numeroasele întrebări care apar atunci când o familie crește copii. 
Tribuna Sanatatii
La „Tribuna Sănătății” veți putea asculta doctori de diverse specializări și nutriționiști care vor vorbi despre aspecte practice care îi interesează pe mulți părinți și veți putea adresa întrebări care vă preocupă.


Activitățile pentru copii sunt organizate de beneficiarii și voluntarii Asociației Învingem Mucoviscidoza in Moldova.
Iar, dispoziția bună va fi asigurată Red Nose.md - Animatori pentru copii.

Activitati copii


VEGAN SHOW susține două cauze de caritate:

”Învingem Fibroza Chistică în Moldova” și 
Centrul Phoenix pentru copii cu dizabilități de la Râșcani.

Accesul pentru copii pâna la 12 ani, pensionari și persoane cu dizabilități e gratuit. Adulții - 40 lei/persoană.

 

 

 

ACESEAZA >>> http://veganshow.md/

 

Ce NU este Vegan Show

 

 - Vegan Show NU este un eveniment religios sau carecumva ideologic. Târgul de Post VEGAN SHOW est un eveniment dedicat  stilului viață  ACTIV(sport), ECO (mâncare), SĂNĂTOS (apă, delectare, relaxare).
- Vegan Show NU este un târg al produselor ieftine și de duzină. Noi invităm cei mai inovativi antreprenori și producători, care vând produse de calitate, la un preț echitabil.
- Vegan Show NU este un eveniment finanțat din proiecte internaționale și de stat. Este un exemplu de antreprenoriat social, independent, în care o problemă socială -  alimentația nesănătoasă și obezitatea – este abordată prin metode de business.
- Vegan Show NU este un eveniment select și monden. Accesul persoanelor în etate, a copiilor, și a persoanelor cu dizabilități este gratis, mulțămită contribuțiilor celorlalți vizitatori.
- Vegan Show NU este un proiect cu scopuri de îmbogățire personală. După remunerarea membrilor echipei și achitarea costurilor de chirie și organizare, surplusul eventual va fi reinvestit în obiective sociale.

 

 

https://www.flickr.com/photos/tamaraschiopu/sets/72157660740068334