Totul pe masa iunie 2018

15 iunie 2019
Sâmbătă, 18:00
Teatrul Alexei Mateevici
200 lei
Adaugă în favorite

One (wo)man show pentru tine(ri) la Teatrul Alexei Mateevici

 

”Totul pe masă” este o monodramă excepțională, care pune la încercare posibilitățile și talentul actorului Vasil Duev la nesfârșit! Un solo performance, care ține publicul conectat încă mult timp după ce acțiunea din scenă se termină.

Despre subiect:

Când Henry Cinaski stă la căpătâiul tatălui său, nu realizează că urmează o noapte lungă de confesiune. O confesiune care în final va deveni o profundă auto-evaluare a propriei sale vieți, plină de întrebări fără răspuns. Dar care este elementul ce va determina formarea personalității lui Henry, celui care și-a urmat visele înainte de a fi strivit de "sistem"? Mai este posibilă trezirea la realitate, când ai renunțat atât de ușor la viață?

Inspirat din textele lui Charles Bukowski, spectacolul va fi prezentat în premieră absolută pe scena din Moldova, la Teatrul Alexei Mateevici pe Alt’ Scena.

Spectacolul a fost premiat la Festivalul Internațional de Teatru Monodrama din Bitola, Macedonia, s-a bucurat de Premiu special al publicului la Art Trema Fest (Serbia), Premiu pentru cea mai bună interpretare și Premiul special al publicului la Festivalul MonoAkt (Kosovo), Premiu pentru inovare (Macedonia) la Festivalul Actor of Europe, Premiul mare pentru interpretare la Balkan Theater Tirana Fest. 

Un recital actoricesc extraordinar, care trebuie văzut! 

Prețul biletului: 200 de lei.