Trance Horizons

12 august 2017
Sâmbătă, 22:00
Atrium Concert Hall
200 lei
Adaugă în favorite

trance 

 

Trance Horizons
 
Date: August 12
 
Location: Karaoke Concert Hall 
 
Un singur event ce unește în același loc 3 țări diferite pentru o singură noapte. Moldova, Rusia și România fac echipă să îți aducă reuniunea trance a acestei veri. O adevarată fuziune muzicală între deep și progressive și o doză serioasă de uplifting livrate de către Dj Feel, Alexander Popov, Deepshader(Live), Nikolauss!
Line up:

Dj Feel (TOP100DJ'S)
Alexander Popov (Armada Music)
Deepshader aka Biotones (Live) (Noise Dealers) 
Nikolauss (Extrema)
Alexander Spark (Suanda)


DJ Feel - DJ, producator, promoter, ascultător, om de radio, colaborator din 1998.
DJ Feel este liderul muzicii dance din Rusia. A convertit milioane de oameni simpli în clubberi și a determinat mulți alții să își urmeze visele și să devina producători de muzică electronică în continuă ascensiune. 6 ani la rând a fost parte a DJ MAG top 100. Astăzi este pe val сu noua lui piesă – Losing time, în colaborare cu Jaren, lansată la unul din cele mai mari label-uri de trance – Future Sound of Egypt, condus de Aly & Fila. 
Facebook: https://www.facebook.com/djfeelnet/ 
Soundcloud: https://soundcloud.com/feeldj
Beatport: https://www.beatport.com/artist/dj-feel/403589

Alexander Popov - Unul dintre cei mai reprezentativi producători de trance din Rusia. Fiecare track al său ce i-a părăsit studioul are acel ceva: de la summerish-ul "When The Sun" și puternica "Lost Language", "Elegia" la lucrări mai de la începuturi, ca "Revolution in You" și "Metropolis". Este un artist ce a crescut destul de repede pe scena trance din întreaga lume, iar momentan se ocupă de finalizarea primului său album și de multe alte surprize pentru comunitatea trancerilor de pretutindeni. 
Facebook: https://www.facebook.com/alexanderpopovofficial/ 
Soundcloud:https://soundcloud.com/popovmusic
Beatport: https://www.beatport.com/artist/alexander-popov/46968

Deepshader Aka Biotones – Trance producer și graphic designer. 
Trackurile lui progressive au lasat o impresie destul de puternică asupra comunității trance. Astăzi mai mult spre un sound mai deep, ambiental chill, alături de Nazca. Totodată, conduce propriul label – Noice Dealers, oferind o experiență diferitp, acoperind atât partea audio ct li vizuală a muzicii. 
Facebook: https://www.facebook.com/pg/noisedealers/ 
Soundcloud: https://soundcloud.com/biotonesmusic 
Beatport: https://www.beatport.com/artist/biotones/164141

Nikolauss - Romanian uplifting trance producer. Muzica sa s-a îmbunătățit foarte mult în ultima vreme și primeste suport constant de la artiști precum: Manuel LE Saux, Sean Tyas, Darren Porter, Aly and Fila și alții. Pe lângă trackurile proprii, Nikolauss se ocupă și de remix-uri, punându-și amprenta cu al său #140 remix. De mai bine de un an, face echipa și cu Manuel Le Saux sș Astuni ca A&R pentru Extrema Global Music. 
Facebook: https://www.facebook.com/nikolaussmusic/ 
Soundcloud: https://soundcloud.com/nikolauss 
Beatport: https://www.beatport.com/artist/nikolauss/350075


Uită de tine și hai alături de noi la Trance Horizons pe 12 August! Lasă cele mai pozitive vibe-uri și îmbrățișează muzica. Îmbrățișează artiștii, îmbrățișează sunetul!
 
Bilete :
Prețul biletelor :
Din 7 Iunie - 1 Iulie inclusiv - 150 MDL*
Din 2 Iulie - 11 August inclusiv - 200 MDL*
*Numărul de bilete este limitat.