Turneul rural de Muzica Clasica la Castel Mimi

7 septembrie 2019
Sâmbătă, 19:00
Castel Mimi
350 lei
Adaugă în favorite

  Muzica clasică basarabeană revine la sursa ei, în inima poporului, purtată de interpreți din lumea întreagă. Te invităm la Castel Mimi să te delectezi cu muzică clasică în sânul naturii, interpretată de maeștri virtuoși din întreaga lume. Turneul rural este propus de proiectul independent ARC muzical-istoric, ce are ca scop redescoperirea, conservarea și difuzarea unei părți importante a patrimoniului cultural în dispariție al Republicii Moldova – muzica clasică de la începutul/jumătatea sec. XX. 

  Savurează concertul stând comod pe iarbă, iar noi vom avea grijă ca evenimentul să fie cât mai confortabil.

Interpreți:

- Emiko Saito (Japonia) - soprano

- Justine Vicens (Franța) - vioară

- Anastassia Marounina (Franța) - violoncel

- Tatiana Costiuc (Moldova) - soprano

- Serghei Pilipețchi (Moldova) - tenor

- Elena Turea (Moldova) - pian

- Ecaterina Baranov (Moldova-Franța) - pian

  Ediția 2019 a turneului este subvenționată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării si este realizată în cadrul programului guvernamental de granturi tematice Diaspora Engagement Hub, implementat de Cancelaria de Stat prin intermediul Biroului relații cu diaspora, cu susținerea financiară a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Asociația Familii Migrante.

Prețul biletului - 350MDL

care include degustare nelimitată de vin rose din partea Castel Mimi. 

 Dacă ești student, avem pentru tine o ofertă specială -50% reducere din prețul biletului “la prezentarea carnetului de student”. 

 Te așteptăm de la ora 19:00.