Viorel Must Go On

24 august 2018
Vineri, 11:00
Chisinau
0 lei
Adaugă în favorite

Viorel Must Go On

Viorel Mardari are cancer. 

Viorel este regizor la Atelierul Sergiu Prodan  în Republica Moldova. E un tânăr inteligent, cu capacități cinematografice care depășesc hotarele țării. Are 36 de ani și este autorul, probabil, al celor mai creative producții video realizate vreodată în Moldova. 

Aici e doar una din operele semnate de Viorel, care au făcut ca despre Moldova să afle milioane de oameni în lume. https://goo.gl/3CXzbs 

Drumul spre creație al lui Viorel a fost întrerupt temporar de o boală cruntă. Are CANCER, mai exact adenocarcenom. Boala i-a afectat rinichii, plămânii și ficatul. După lungi și nereușite investigații în Moldova, o clinică din Germania a confirmat această diagnoză.

Viorel a acceptat provocarea. Înțelege că lupta nu va fi ușoară și va avea nevoie de timp ca să se facă mai bine, dar speră să învingă tumoarea cu ajutorul medicilor, al unui tratament de ultimă generație care este foarte costisitor, dar și cu gândurile bune, optimismul și sprijinul Tău. El își dorește din suflet să rămână “țintuit” doar în scaunul de regizor, să aibă mintea “zăpăcită” de idei ingenioase și nu de efectul medicamentelor, să fie „conectat” la pulsul realității și nu la aparatele din saloanele de spitale, să înșire pe foaie idei și nu denumiri de pastile. 

Dacă ai ajuns să citești acest mesaj, înseamnă că îți pasă de tot ce reprezintă Viorel - poftă de viață, pasiune, inteligență, umor extraordinar de fin, autocritică, ingeniozitate, finețe, implicare, patriotism ... și toate acestea combinate perfect. 

*Boala avansează foarte rapid, fiecare zi contează. Am lansat această campanie ca să reușim să îl ajutăm pe Viorel. Vom reveni în scurt timp cu detalii despre tratament și costul acestuia. 

Ajută-l pe Viorel să trăiască și să creeze!

#ViorelMustGoOn

Pentru donatii acceseaza link: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on