IarmarEco 2018

22–23 septembrie 2018
10:00
Kentford, Stefan cel Mare 202
0 lei
Adaugă în favorite

A venit toamna, pe care o primim cum se cuvine cu o nouă ediție IarmarEco – Iarmarocul oportunităților ecologice și al antreprenoriatului social, organizat de EcoVisio

Cea de-a 6-a ediție promite a fi una deosebită!

Ca în fiecare an, la IarmarEco te vei bucura de expozanți unul și unul, alături de care construim tradiții ecologice și comunitare pentru un viitor sustenabil al Moldovei. Dăruim încredere prin comercianți care produc din drag pentru natură, inspirație prin ONG-urile care au grijă de societate, veselie prin muzică, creativitate prin joc și asezonăm toate aceste daruri cu ateliere de gătit, mâncat sănătos și multe altele. 

Cum îi stă în fire, EcoVisio nu a uitat de oamenii care au copii și suflet de copil frumos. Pentru ei am pregătit desfătări felurite, de care să se bucure cu toate simțurile fără să aibă răgaz să se plictisească vreun pic. Și pentru cei dintre voi cu pitici din cei mai pitici, am pregătit corturi cu măsuțe de schimbat, unde să puteți remedia repede și comod micile - sau marile - incidente.

Intrarea la IarmarEco este gratuită. Vă așteptăm cu drag la eveniment și pe pagina IarmarEco, unde vom posta detalii apetisante despre ce pregătim pentru voi la cel mai de suflet iarmaroc al anului.

Când: 22-23 septembrie, orele 09:00-17:00 
Unde: Parcare Kentford
Persoană de contact: Daniela Luca - tel. 060 975 655, email [email protected]
-------------------------------------
Un eveniment organizat de EcoVisio cu sprijin din partea Guvernului Suediei/ Embassy of Sweden in Chisinau.