International Charity Bazaar

8 December 2019
Sunday, 10:00
Moldexpo, Str. Ghioceilor 1
25 lei
Adaugă în favorite

AO Clubul Internațional al Femeilor din Moldova organizează cel de-al 23-lea Târg Internațional de Caritate. În acest an, evenimentul va avea loc duminică, pe 8 decembrie, între orele 10:00 și 16:00, în Pavilionul Central al CIE Moldexpo.

„International Charity Bazaar” este o tradiție minunată care impletește pentru o zi comunitățile naționale și internaționale, pentru a reda magia festivă a sărbătorilor de iarnă din întreaga lume. Acesta este un eveniment caritabil și toate donațiile acumulate în această zi, vor fi distribuite sub formă de granturi ONG-lor ce implementează proiecte în beneficiul copiilor și femeilor din grupuri social vulnerabile.

Ambasadele si organizațiile internaționale acreditate în Moldova, organizațiile de caritate, producătorii locali si meșteri populari participă în fiecare an la acest frumos și mult așteptat eveniment, transformându-l într-o "zi în jurul lumii", fără a părăsi Chișinăul. La târg veți găsi produse alimentare, băuturi, numeroase și inedite cadouri de sărbători, bucate internaționale și veți avea șansa să câștigați premii fantastice la tombola unică, cum ar fi o calatorie Chisinau- Istanbul, sau alte premii, procurând bilete de la 10 la 50 lei.

Peste 6.000 de persoane vizitează evenimentul în fiecare an.
Intrarea costă 25 de lei și include și un bilet gratuit pentru tombolă. Copiii și persoanele în etate precum și persoanele cu necesități speciale, se bucură de intrare gratuită.