Mihail - Dorul ma ia

4 aprilie
Joi, 19:00
Palatul Național "Nicolae Sulac"
200350 lei
Adaugă în favorite

MIHAIL este unul dintre cei mai sensibili și apreciați artiști ai ultimilor anifiind  una dintre cele mai fresh și versatile apariții de pe scena muzicii actuale, care a fermecat instant publicul prin refrene pătimașe și un timbru vocal inconfundabil. Hit-ul “Mă ucide ea”, un mix de funk, blues si pop l-a adus în prim plan în fața publicului din România și i-a conferit un succes fulminant, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016, acumulând pâna în momentul de față peste 71 de milioane de vizualizari pe youtube, a ocupat primul loc în cele mai importante clasamente muzicale. Pentru el, arta este un stil de viaţă, în afara muzicii dedicându-se şi pasiunii sale pentru pictură şi fotografie.. Influențele indie-alternative din creațiile sale au apărut odată cu “Simt că ne-am îndepărtat” reprezentând primul pas spre “reinventare" a artistului, direcție ce avea să se continue prin single-ul “Who You Are”.

Lansată în 2017, “Who You Are” a marcat succesul internațional al lui MIHAIL, piesa cucerind topurile din Italia, unde a fost premiată cu discul de aur, aducându-i totodată și trofeul “Top Of The Top” din cadrul festivalului Sopot - Polonia.

Anul 2018 a venit cu o noua directie muzicală și un nou concept de show, un mix de muzică electronică, alternative și pop marcat de lansarea conceptului “End Of Summer Session”, ce include piese ca  “Dorul mă ia”, “Slow Train”, “Guess It’s On You” si “Intro”.

La sfârșitul anului 2018 artistul a fost invitat la concertul anual de Crăciun de la Vatican, un eveniment prestigios, în cadrul căruia au cântat de-a lungul anilor nume legendare ale industriei muzicale, precum Patti SmithB.B. King, Bryan Adams, Tom Jones, Al Bano și Lauryn Hill.

Muzica e o stare. Ea se simte, se trăiește. Asta ne transmite MIHAIL în piesele sale și urmează să o facă și cu următoarele piese, însă pînă atunci împreună cu organizatorul evenimentului te invită la un show live într-o formulă complexă cu invitați speciali, din 4 aprilie la Palatul Național ” Nicolae Sulac”, scopul acestuia fiind susținerea unei fetițe care a rămas fără un ochișor, cu postcancer la ochi, și copii din familii social vulnerabile (cu grad de dizabilitate, fără părinți sau abandonați).

Haideți împreună să aducem o rază de speranță în viața acestor copii!

Info bilete: 067 651 655