Symfomania - Explosive World Hits

24 March 2017
Friday, 19:00
Teatrul National Eugene Ionesco
150950 lei
Adaugă în favorite

symfomania 

 

Vineri, 24 martie, pentru prima dată pe scena Teatrului Chișinău Eugen Ionescu, va avea loc un eveniment unic și spectaculos “Explosive World Hits” al trupei instrumentale Symfomania.
 
 

 

 

symfomania 

 

 

symfomania 

 

Symfomania este cea mai cool și cea mai rock-simfonică trupă pe care ați auzit-o vreodată. Cu renume în Europa, în palmaresul căruia întră participări spectaculoase la deschiderea concertului “Eurovision 2005”, “Gran Prix Formula 2“, “Aria-Fest “, “Cheval Passion 2013“ din Avignon, Bike show Millennium 2016 din Riga, Symfomania va pregătește un show exploziv, 100% live cu vibraţie, energie, sensibilitate, emoții, ritm, bună dispoziție. Cei mai înfocați fani a superstarurilor rock, precum Iron Maiden, Rainbow, Aria, Rage, Ozzy Osbourne, Wasp, vor fi surprinși plăcut.

 

 ariafest

 

Symfomania cântă în premieră la Chisinau pe 24 martie, la Teatrul Eugen Ionescu, în cadrul turneului de promovare “Explosive World Hits 2017”.

Biletele în format electronic sunt disponibile pe site-ul https://iticket.md/event/symfomania-explosive-world-hits/
 
Biletele în format fizic sunt disponibile:
 
- La oficiul Iticket (str. Puskin 5a, Chisinau)
 
- În casele Teatrului Eugen Ionescu (blvd Grigore Vieru 11, Chisinau). Infoline: +373 22 233 833
 
În funcție de distanța față de scenă și de tipul locului (în picioare sau pe scaun), biletele costă între 250 de lei și 950 lei (consultați schema de mai jos).
 
Numărul biletelor este limitat.(consultați schema de mai jos).