Театр Теней TEULIS - ВЛАСТЕЛИНЫ ТЕНЕЙ

5 noiembrie 2016
Sâmbătă, 19:00
Strada Mitropolit Varlaam 78, Filarmonica Nationala
150520 lei
Adaugă în favorite

 Театр Теней TEULIS-ВЛАСТЕЛИНЫ ТЕНЕЙ

 
5 NOIEMBIE – “STĂPÂNII UMBRELOR”
 
Teatrul Umbrelor TEULIS este un teatru cu renume mondial, recunoscut în multe țări din Europa și alte continente.
 
Regia Teatrului TEULIS este o combinație originală între acrobație de înaltă calitate, teatru, iluzii optice, sunet extraordinar și proiecții video uimitoare.
 
În ultimii 4 ani, Teatrul Umbrelor TEULIS a ieșit în finală la cel mai mare show de talente din Italia, Turcia, Cehia și Slovacia. A efectuat turnee în Finlanda, Suedia, Polonia, Cehia, Japonia, 35 mii de spectatorii fiind încântați de prezența scenică.
 
Arta teatrului are câteva mii de ani, însă în ultimul deceniu acest gen renaște pe un nou nivel de artă.
Teatrul umbrelor este uimitor de simplu în idee, acestuia fiind caracteristic minunea transformărilor. E destul ca actorul să intre în spatele ecranului translucid, că pentru spectatori începe multiplicarea: figurile întunecate cresc din una în alta, se transformă și se schimbă în dimensiuni.
 
Teatrul Umbrelor TEULIS demonstrează că toate fanteziile pot deveni realitate cu ajutorul corpului. Stăpânind o tehnică dincolo de posibilitățile umane, dansatorii teatrului umbrelor creează minunății pe scenă, stilul lor ușor ironic oscilează între dans și acrobație, iar efectele sale vizuale de fiecare dată sunt impresionante pentru public.
 
O scenă din show "NY"
 
 
 
O scenă din show "Gatsby"
 
 
O scenă din show "Introduction"
 
 
O scenă "Поющий страус"-