Atelier de Greening Up: oficii si evenimente verzi

30 октября 2019
Среда, 09:00
str. A. Mateevici, 71, of 5A
300 lei
Добавить в избранное

Toată lumea vorbește despre criza climatică, dar ce măsură putem întreprinde chiar azi pentru ameliorarea situației? Responsabilitatea ecologică în organizarea lucrului în oficiu și în cadrul evenimentelor!

EcoVisio invită organizațiile publice să participe la Atelierul de Greening Up care va avea loc pe 30 Octombrie, în cadrul căruia vom discuta despre cum putem avea oficii și evenimente mai verzi:

- cum utilizăm eficient resursele (apă, electricitate, hârtie etc.)
- care sunt alternativele ecologice pentru produsele/serviciile folosite (alimentație și catering, produse de curățenie, veselă, transport etc.)
- cum contribuim la dezvoltarea unei economii verzi
- cum introducerea în cultura corporativă a conceptului de Greening adăugă valoare companiei, dar și aduce satisfacție personală.

După finalizarea Atelierului, urmează etapa de Coaching individual, în cadrul căruia vom analiza fiecare organizație, problemele cu care se confruntă și soluțiile ce pot fi implementate.

Atelierul și sesiunile de Coaching vor fi livrate de către experții EcoVisio în domeniu. Limba de lucru va fi româna-rusa.
Taxa de participare este de: 300 MDL (costul integral al Atelierului constituie 1000 MDL, restul costului fiind acoperit de către donatorii noștri).

Termen limită de aplicare: 26.10.19
- Aplicarea: https://forms.gle/3ndFKAEotQKtCPjr6
- Formular de evaluare a necesităților: https://forms.gle/M9HNHhUkUFwGx7zbA

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați: olesea@ecovisio.org