Craciunul Copiilor

19 декабря 2015
Суббота, 14:00
Casa Sărbătorii Str. Ghioceilor, 1 (Moldexpo)
250 lei
Добавить в избранное

Craciunul Copiilor 

 

 Pe 19 decembrie, revista ODORAŞ organizează cel mai mare bal de Crăciun pentru toţi copiii, de la mic la mare! O sărbătoare grandioasă şi unică la care vor participa o mulţime de centre de creaţie, cu ateliere creative şi distractive. De asemenea, va avea loc şi un concert de sărbătoare, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste! Nelipsit va fi şi Moş Crăciun, cu daruri speciale pentru fiecare copilaş! 

 

CÂND?
19 decembrie 2015
Ora 14.00 – 16.30

 

UNDE?
Casa Sărbătorii, Str. Ghioceilor, 1(restaurantul se află pe teritoriul Moldexpo)

 

CINE? 
La eveniment pot participa toţi copilaşi, chiar de la 6 luni, fiecare va găsi activităţi pe placul său, de la jocuri ce dezvoltă motorica picilor, la desene şi aplicaţii, ateliere de gătit, desene pe faţă, puzzle, saltele de sărit gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum. 

BILETE
Biletele costă 250 lei (un copil+un părinte)

 

CADOURI & TOMBOLĂ
Moş Crăciun, ajutat de sponsori buni, va bucura cu daruri toţi copiii. 
Toţi picii prezenţi la eveniment vor primi daruri gustoase şi frumoase, pe placul fiecăruia! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului. 

 

CARITATE
Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată!

 

CENTRE DE CREAŢIE 
Centre prezente la eveniment: Picasso, Glamour Girl, Buburuza Mela, Smart Start, Ram zam zam, Cecefel, Fastrack kids, Quo Vadis, ABeZe, Piccoli Club, Ţara de Nisip, Miriam, Creativo, Znaika, Amighen, EduMaxima, Carul Cunoștințelor, Kedem.

 

PARTENERI
TEDI, Nestle, Heidi, NUK, Heinz, Marimer, Chicco, Bioderma, Equilibra, Sebocalm, Farmacia Familiei, Pupi, Bombonici, Panda’s, Habsev Grup, Luxury Life, iTicket, Oldcom, Restaurantul Acasă la Mama, ProVideo, Selfie Box, Black&White, Domnița.

 

IMPORTANT
Un bilet asigură intrarea pentru un copil însoţit de un matur. Sărbătoarea este dedicată anume copiilor, de aceea, pe cât e posibil, rugăm ca un copilaş să fie însoţit de o singură persoană, nu de ambii părinţi, bunici, rude. :)

 

Eveniment pe FACEBOOK>>>