In Memoriam Adrian Paunescu

11 декабря 2016
Воскресенье, 14:00
Ginta Latina
50 lei
Добавить в избранное

 Concert caritabil In Memoriam Adrian Paunescu

 

Un concert de caritate in memoria lui Adrian Paunescu, banii colectati se vor duce la familia Melandra

 

      Așa cum și am zis concertul este unul de caritate, respectiv în urma colectării banilor din vînzarea biletelor, plus oamenii de buna credință care vor mai ajuta cu ce pot se va duce la familia Malendra, din orasul Călărași. O familie ajunsă la pragul disperării, Ana Malendra și Gheorghe Malendra au 2 copii un băiat de 6 ani Gheorghe și o fată de 5 ani Valeria-Georgiana, fetița sufere de probleme cardiace, a și fost operată de 2 ori , odată în Chișinău și odată în Turcia, ea fiind diagnosticată cu canalul antrioventricular bolnav și a avut 3 găuri la inimă.

 

     Ea are mereu nevoie de ajutor, de medicamente și de o dietă strictă. Mama nu lucrează ea fiind nevoită să stea mereu cu fetița acasa căci ea respectiv nu poate frecventa grădinița. Tata lucrează la o fabrica de nuci salariul fiind foarte mizer, ei fiind nevoiți acuma pe timpul rece de afară sa i-a 3 salarii avans pentru a putea supravețui iarna cu lemnele procurate din aceste 3 salarii. Pe lînga toate, casa este într-o stare defectuoasă și are nevoie de reparație capitală. 

   

        Necesitățile lor desigur sunt foarte mari și sper în urma concertului să putem da o speranță și un ajutor acestei familii, să ne stringem mîina de la mîina să oferim căldură si un zimbet familiei Melandra!