Labirint August 2020

20 August 2020
Thursday, 20:30
Театр "Geneza Art"
200 lei
Добавить в избранное
”Labirint” - o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. 
 
În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei snecarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire. 
 
SPECTACOL ÎN 2 DISTRIBUȚII:  
TY – Iurie Gologan / Cristian Perepeliuc
Seth – Nicu Țurcanu / Mihai Bordian
Jen – Ana-Sia Carauș / Victoria Țurcanu
Maureen –  Dana Ciobanu
Becca – Mariana Bratu
Franny – Ina Colbasiuc
 
Argument regizoral:
”Labirint” se ocupă cu atât de răspânditul derapaj moral sintetizat prin expresia  ”... Atunci când mănânci fructul INTERZIS...”
 
PUBLICUL VA AVEA PARTE DE UN SPECTACOL REALIZAT ÎNTR-O MANIERĂ PROASPĂTĂ ȘI SPECTACULOASĂ!

 *** Este permisa intrarea la eveniment doar cu biletul in forma printata !!! ***