Master Class culinar Miele cu afrodisiaci

14–15 февраля 2020
18:00
Str. Stefan cel Mare 6
500 lei
Добавить в избранное

Prieteni, foarte curând - și anume, 14 și 15 februarie în Showroom Premium Store va avea loc master classul culinar Miele cu afrodisiaci.  Cel mai cunoscut bucătar din țară - Chef Marian Dan va pregăti cele mai gustoase bucate de ziua indrăgostițelor.

Evenimentul va începe cu întilnirea oaspeților și degustarea diferitor soiuri de cafea preparate în mașini de cafea de clasa premium Siemens TI9573X9RW și Jura S8 Chrome, 15187. Deasemenia ve-ți  degusta înghețată de casă cu ulei de dovleac și semințe pregătită în presă specială de ulei Gorenje OP65OW. Gustul acestei înghetate – este incredibil! Și, desigur, o degustare de vinuri premiale de la premium Gitana Winery. Vinaria Gitana este fructul generozitatii naturii si muncii omului, rezultatul intalnirii unui terroir exceptional.

 

 

Marian Dan are o experiență de 12 ani în restaurantele premium din Sorento, Pompei, Napoli, Milano, Veneția, Trentino, San Martino di Castrozza, Fiera di Primiero,

este maestrul care a revoluţionat conceptul de gastronomie în Moldova, prezentator la Show-ul culinar matinal pe Prime și Fondatorul studioului culinar “Lo Chef”. La master classul dedicat zilei indrăgostițelor Marian va prepara:

1. Crema Parmantie (crema din cartofi, praz si crema de trufe)

2. Medalion de porc in crema de trufe

3. Mouse de ciocolata si înghețată

Participînd la master-classul culinar Miele, ve-ți afla despre cele mai recente actualizări și tehnologii unice și inovatoare ale aparatelor Miele. Cunoștințele dobândite vă vor ajuta să vă bucurați familia în fiecare zi cu mîncăruri noi si în acelați timp simple de preparat!

 Succesul mîncărurilor gătite sunt, fără îndoială, aparate de bucătărie de clasa premium Miele!

 

Vă așteptăm pe 14, 15 februarie, 18:00 în Premium Store!

Str. Stefan cel Mare 6

Costul participării la master class – 500 lei

Locurile sunt limitate.