Nuntă în cer martie 2022

Nuntă în cer martie 2022

5–6, 9–10, 12–13 март 2022
19:00
Театр "Geneza Art"
300 лей
Добавить в избранные

Premiera spectacolului „NUNTĂ ÎN CER” din Februarie se amână pentru luna Martie, rugăm să fiți atenți la date! 

 

 

Noi reguli de acces la eveniment:

Începând cu 11 septembrie 2021, persoanele de la 18 ani vor avea acces la evenimentele în aer liber, festivaluri, în sălile de spectacole, concerte, precum și în cluburile de noapte cu unul din următoarele documente:  

- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;  

-  rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;  

- rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; 

- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației. 

 

*** Este permisa intrarea la eveniment doar cu biletul in forma printata !!! ***

 
 
 

„NUNTĂ ÎN CER”, după Mircea Eliade.

Regie: Daniela Burlaca

În roluri:
Ana-Sia Cărăuș
Mihai Bordian
Eugen Răbdău

Romanul „Nuntă în cer” reprezintă o poveste de dragoste a doi bărbați, care au cunoscut dragostea absolută. Este o confesiune tulburătoare despre iubirea perfectă, care înseamnă predestinare.
Un spectacol care abordează tema cuplului cu multiplele sale căutări și neliniști, într-o unitate primordială a spiritului uman.