Oriental Fairytale

350 lei
Добавить в избранное

Farmecul culturilor orientale ajunge la Chișinău în premiera pe note muzicale, Oriental Fairyale!

Moldovan National Youth Orchestra și Combinatul de Vinuri "CRICOVA" S.A. invită la Oriental Fairytale, un eveniment în premieră în Moldova, prezintă misterul culturilor orientale printr-un concert scos din tipare. Pe 27 decembrie, începând cu 18:00, Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei va deschide ușile tuturor doritorilor de a trăi o poveste orientală adusă la viață de muzicienii orchestrei sub bagheta dirijorului Andriano Marian. Această seară magică devine reală prin susținere companiei Cricova.

Evenimentul aduce un concept nou în care contrastele, senzualitatea și misterul culturilor orientale sunt redate prin muzică. Concertul cuprinde o gamă largă de piese magice din Turcia, Grecia, China, India, Egipt, Liban, Israel, Siria, Irak, Pakistan și Armenia. Muzica și pasiunea acestor culturi este redată notă cu notă pentru acest eveniment de către compozitorul Dan Țurcanu.

Povestea orientală vă începe din pragul Muzeului Național de Istorie a Moldovei, unde invitații vor fi întâmpinați cu multă căldură de către enigmatice personaje orientale costumate. Magia serii va fi adusă și de către prietenii evenimentului Cricova ce vor primi cu jovialitate și energie frumoasă toți doritorii.

Pe parcursul concertului vor fi oferite bean beag-uri pentru a savura în comfort clipe frumoase. Deoarece toate poveștile frumoase au un final fericit, Istanbul Bazaar vă vor îndulci cu delicii orientale.

Fii pe fază și ia-ți biletul la povestea ta orientală:
Standart Tickets - 350 lei