"Razi pana dispari!" - Show de Magie si Comedie - 2013

18 декабря 2013
Среда, 18:00
120200 lei
Добавить в избранноеImaginează-ți, cum ar fi să râzi continuu 2 ore la un show de magie?

Reprezentaţiile Magicianului Augustin adună deopotrivă adulţi şi copii, fermecaţi de lumea iluziilor, magiei și umorului.

După succesul la public înregistrat anul trecut, Magicianul Augustin revine la Filarmonica Națională din Chișinău, pe 18 decembrie 2013, cu un nou spectacol plin de magie și bună dispoziție.

Vă propunem un show diferit printr-o prezentare umoristică a momentelor de magie. Acest spectacol este interactiv. Cu toții veți fi implicaţi în show tocmai pentru a simţi şi a vedea cum magia se întâmplă sub proprii vostri ochi.

Atât pe scenă, cât şi în public vor fi hohote de râs şi multă bună-dispoziţie. Va veti deconecta instantaneu şi veti urmări cu interes fiecare moment prezentat de Augustin.

Considerat unul dintre cei mai mari Magicieni ai Romaniei, Augustin, face parte din generația modernă de iluzioniști profesioniști si prezintă peste 200 de spectacole pe an. Prin originalitatea numerelor prezentate, spectacolul de iluzionism este uimitor si are rolul de a destinde atmosfera. Folosește cărţi de joc, monezi, sfori şi tot felul de obiecte pe care le face să apară sau să dispară. De asemenea, pentru scamatoriile care au mare succes la copii, utilizeaza iepuraşi, face să leviteze mese, poate chiar să-și ia și zborul din mijlocul oamenilor.

Așadar, dacă vrei să-ți uimești copiii, părinții, buneii sau prietenii, sau vrei să te distrezi pur și simplu, veniți împreună pentru explozii de rîs și entertainment de calitate, magie, veselie şi multe surprize.