Vernisaj Efervescent

21 December 2015
Monday, 18:00
Palatul Republicii
80250 lei
Добавить в избранное

   vernisaj efervescent

 

   O nouă savoare, un nou suflu, o nouă intersitate în cea de-a IX-a ediție a Vernisajului - eveniment de clasă pentru vinurile premium ale Moldovei, de această dată Efervescent, spumant și plin de arome. În ajunul sărbătorilor de iarnă, 21 decembrie, ora 18.00, Palatul Republicii, vino să-ți alegi vinul preferat din colecția celor 200 de vinuri, expuse de 35 de companiile vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, într-o ediție specială a Vernisajului Efervescent.

 

   Primițător și îndrăzneț, Vernisajul acestei ediții, propune pe lîngă degustări, masterclass-uri cu somelieri celebri și sugestii de la profesioniști, un Sparkling Bar – unde veți putea degusta cele mai originale cocktail-uri pe bază de spumante.

   

   Toți vizitatori vor primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a descoperi și a savura corect fiecare nuanță de gust și aromă a vinurilor bune și o broșură de degustare cu vinurile vernisate. La fel aveți ocazia să procurați direct de la producători, vinuri la prețuri speciale.

 

   Vernisajul Vinului este un eveniment de clasă dedicat promovării culturii vinului si a consumului vinului de calitate în Republica Moldova, organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID.

 

 

Eveniment pe FACEBOOK>>>

 

***

 

vernisaj efervescent

 

   Unul dintre cele mai importante accesorii pentru masa de sărbătoare – vinul - trebuie potrivit cu mult gust și rafinament. Secretele selectării vinului, mai cu seamă a celui efervescent, precum și asortarea acestei licori cu bucatele de pe masa de sărbătoare, vino să le înveți în cadrul unui master-class de excepție din cadrul celei de-a IX-a ediție a Vernisajului Vinului.

 

   Sommelier de talie internațională, cu o experiență de peste 15 ani în demeniul degustațiilor, proprietar al unei școli de somelieri din Ucraina, Vitalie Kovach, te invită 21 decembrie, ora 16.30, Palatul Republicii să înveți să-ți asortezi cel mai important accesoriu cu masa de revelion.